Dat ik dol ben op make-up en parfum hoef ik jullie niet te vertellen; het valt allebei binnen de categorie beauty, dus wees welkom mooie producten. En dat mijn Duitse familie dit begrijpt is ook wel duidelijk. Mijn oom en tante geven mij altijd leuke dingen. Vaak parfum en nu ook make-up. Yeah. Ik was dolblij toen ik dit met Kerst kreeg. Kerst? Ja, Kerst. Dit zijn dingen die ik tot voor kort nog niet heb aangeraakt. Zo zonde, want ik heb echt een paar prachtige producten misgelopen. De pigmentatie van de make-up is geweldig en de parfum is heerlijk. En dat moet ik natuurlijk even laten zien aan jullie.
Ik ga jullie kennis laten maken met One 4 her & Lacura Beauty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit tasje alleen al, waar de producten in zaten, hoe schattig is dit tasje?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oh even een sneak peek… ik kon het niet laten meiden. Sorry.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is wat er dan uiteindelijk écht in zit.

Ik zie heel veel mooie producten zo al op het eerste gezicht.
Maar is het zo goed als het er, zo op het eerste oog, uitziet? Dat gaan we onderzoeken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eerst deze parfum.

One 4 Her

Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord. Maar ik vind het wel een erg leuke verpakking en raak nieuwsgierig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In het blik zit de parfumfles. Maar ik schrik ook direct; Geen dop. Dat betekent dus: altijd in het blik terugdoen. Nou ja, prima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ze zien er samen super hip, trendy, lief en vrouwelijk uit.
Ik word blij van die super leuke roze kleur en de strakke fles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op de fles staat alleen One 4 Her. Dit vind ik zo mooi. Geef mij maar 10 van deze, zonder alle poespas en het staat nog mooi ook, maar helaas moet ze terug in haar blik. EN oké dat klinkt mega fout, maar wel de waarheid.

Maar wat vind ik van de geur, hoe zou ik hem omschrijven?
Ik zeg: Als je Estee Lauder – Pleasures kent, dan zeg ik: Daar lijkt deze geur op. Hij is fris, licht bloemig en zeer geschikt voor overdag. Hij vervliegt wel, maar dat doet natuurlijk ook het feit dat het een eau de toilette is en geen eau de parfum.
Wel vind ik hem erg lekker. Nu is parfum voor iedereen verschillend, maar ik vind hem erg lekker.

Waar dit te koop is en voor welke prijs? Geen flauw idee.

Tijd om Lacura Beauty te leren kennen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan dit:
Een heel lange verpakking met een potlood erin en een puntenslijper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is een potlood voor smokey eyes zo te zien, met een smudger aan het einde van het potlood.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En een heel basic soort puntenslijper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik heb de kleur Smoke gekregen. Een donkergrijze kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit ziet er goed uit toch?
Laten we het even van dichtbij bekijken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit ziet er heel goed uit.
Een mooi afgerond potlood die er zo op het eerste oog zacht uit ziet. Het is geen hard potlood met een harde punt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En de smudger.
Ik gebruik dit zelf eigenlijk nooit. Ik zou liever voor een hard kwastje kiezen. Ik heb er ook even aan gevoeld en hij voelt niet heel erg fijn aan. Dit is ook eigenlijk nooit. Laten we daar eerlijk in zijn samen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toen ik ging swatchen was ik oprecht, meteen stapelverliefd. Hij brengt zo goed aan, hij voelt super zacht aan en ik hoef ook totaal geen moeite te doen hiervoor.
WAUW! Ik ben echt heel blij hiermee. Perfect voor smokey eyes, maar ook als eyeliner voor een basic look.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan dit doosje met een oogschaduw palette erin. De kleuren zien er erg mooi uit. Ik houd wel van een beetje kleur en schrik hier ook totaal niet van.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik kreeg hem voor blauwe en bruine ogen. Katjing, ik heb bruine ogen, dus helemaal goed.
Alhoewel: blauwe oogschaduw gebruiken bij blauwe ogen? Doe maar niet, een accentkleur als goud/brons is zoveel mooier. Dit laat je ogen echt veel meer knallen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het doosje vind ik trouwens erg mooi. Glanzend zwart! Like.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook achterop word nog eens de kleur vermeld en het nummer van het palette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij het openen zie je de 5 prachtige kleuren en een bijgevoegd basic applicator kwastje met aan de andere kant een kant met “gewone haren”. Deze voelt overigens niet heel verkeerd, maar gebruiken doe ik hem niet. Ik heb zelf kwasten die ik gebruik, dus ook voor dit palette. De applicator vind ik wel fijn. Ik gebruik deze voor op mijn bewegend ooglid voor meer intensiteit van de kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WAUW! Gewoon WAUW. Echt heel erg mooi.
Zou de pigmentatie ook zo goed zijn?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En zie hier het kwastje nog even in de close-up.

08-02-2015 Verlaat kerstcadeau artikel
En de swatches. Ik zeg: WOW, dit had ik wellicht, stiekem toch niet verwacht.
Maar die zien er bijzonder goed uit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dit is hoe het palette eruit ziet na swatchen. Valt je iets op?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De bovenste, witte kleur is een crème oogschaduw. Zou hij het goed doen? Geen idee, ik heb hem nog niet gebruikt, maar de andere kleuren heb ik al wel gebruikt.


Ja ja, echt waar, de pigmentatie is geweldig.

IMG_20150207_134605IMG_20150207_134615
Ik ben dolblij als ik kijk naar de pigmentatie. Maar niet alleen de pigmentatie van de oogschaduw is heel goed.

De oogschaduws blenden perfect, je kan ze hierdoor heel mooi opbouwen/ zo nodig afbouwen.
Maar 1 nadeel: De 2 blauwe kleuren lijken een beetje teveel op elkaar en ik had liever gezien dat deze meer uit elkaar stonden qua kleur. Maar alsnog heel mooie kleuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan de lipgloss die ik kreeg in dit leuke pakketje beauty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het gaat om de kleur Smoothie. Ik denk dat ik moet denken aan een melkroze kleur.

08-02-2015 Verlaat kerstcadeau artikel1
Dit is de verpakking van de lipgloss en ik kan alleen maar zeggen dat ik dol ben op simpele, basic verpakkingen. Ik vind zowaar een verpakking mooi van een lipgloss. Dat kan je niet altijd zeggen waarschijnlijk.

08-02-2015 Verlaat kerstcadeau artikel2
In close-up zie ik zilveren shimmer/ glitter. Ik hoop op een subtiele shimmer die je niet voelt zitten. Want daar word ik niet zo heel blij van.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De applicator ziet er top uit. Echt geweldig. Lekker basic vorm, geen gekke vorm, maar een goed handzame.

08-02-2015 Verlaat kerstcadeau artikel3
En de lipgloss op mijn lippen.

Boven zonder, onder met.
In real life zie je de kleur zelf op zich wel wat beter; zoals ik had verwacht is het namelijk een melkroze kleur.
Alleen voel ik toch echt duidelijk glitters op mijn lippen. Ik voel iets ruws. Dat moet de glitter zijn en dat vind ik jammer. Niet super storend, maar toch een klein nadeeltje.

Vandaag had ik hem over een lipstick aangebracht en een voordeel is dat lipstick gaat glanzen en je de glitter niet meer voelt. Je geeft net dat beetje extra aan je lipstick.
2015-02-11 13.27.49
En dat is geen charmante foto die ik maakte, maar je ziet wel duidelijk het mooie effect wat hij aan mijn lipstick geeft. Een groot favoriet? Waarschijnlijk ga ik deze wel vaker gebruiken dan een keer per maand ja, want hij is echt heel lief van kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat zijn dit allemaal topproducten zeg.
Ik ben denk ik een beetje verliefd geworden op One 4 Her en Lacura Beauty.

Wat vinden jullie van de producten? Verliefd? Teleurgesteld? Laat mij eens weten wat je ervan vind. Ik ben namelijk ook wel benieuwd wat jullie vinden en of jullie ooit van deze 2 merken hebben gehoord. Het is volgens mij allebei wel een typisch Duits merk. Maar dat is niet erg.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief