Als je vraagt om lange titels, dan zit je in deze tijd wel goed. Want ik ga je vandaag wat meer laten zien van de lipstick die ik best vaak draag. Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion zie je vaak op Instagram voorbij komen, en heel vaak krijg ik dan  comments “Omg je lipstick, waar is hij van?” en vandaag is het eindelijk zover. De review.

De Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion is voortaan in dit artikel Nikkie’s lipstick, want dat leest even wat makkelijker weg.

Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion

Dit is hem! Nikkie’s lipstick. Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion

Ik vind de verpakking heel mooi. Strak, modern, ligt fijn in de hand en is gelukkig niet zwaar. Dat heb je soms, dat zo’n liquid lipstick een beetje zwaar aanvoelt.

Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion

Ik koos voor de kleur Nude Potion. Die vind je hier (klik) maar je hebt ook nog de kleur Spell die is heel anders en echt niet te vergelijken. Ik zal je zo nog even meer laten zien van de collectie.

Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion

En dan is dit de applicator van de lipstick. Lekker zacht, werkt ontzettend fijn en precies. En dat is ook precies wat je verwacht bij iets wat Nikkie dan bedenkt met een merk. Love it. Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion

En dit is de kleur dan op mijn lippen.

Een zachte nude/ roze kleur die je dus al vaak op mijn Instagram voorbij ziet komen sinds ik hem heb. En dat komt omdat hij werkelijk overal bij te combineren is en dat vind ik zo fijn. Dit is echt precies de soort nude dat ik het mooist vind met zo’n roze ondertoon.

Mijn ervaringen

Die zijn zowel goed als niet goed. En dat klinkt raar, maar ik vind hem dus erg fijn aanbrengen, dat zei ik net al. De kleur vind ik ook echt schitterend en past waarschijnlijk bij ontzettend veel meiden heel erg mooi. Maar dan het grote nadeel: Normaal bedenk ik mij bij een liquid lipstick dat hij lang blijft zitten, maar deze doet dat niet. Ik breng meestal 2 laagjes aan en dat gaat er behoorlijk snel af. Zelfs een mok thee overleeft hij niet. Hij blijft niet mooi.

Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion

Dit is na 1 kop thee en zo’n anderhalf uur ongeveer. Je ziet bijna geen lipstick meer zitten. Jammer! Ik had hem nou juist gekocht om er vanuit te kunnen gaan dat ik de perfecte, super mooie langhoudende lipstick had gevonden. Maar goed. Wil je hem dus echt de hele dag op? Zorg dan dat je hem niet vergeet mee te nemen in je tas en hem vaak bij te werken.

Vind jij dit geen probleem en gaat het jou ook meer om de kleur zoals bij mij dat het geval is? Dan is het echt een hele fijne lipstick en is deze Ofra x NikkieTutorials Long lasting liquid lipstick ❤ Nude potion heel erg het aankopen waard.

Wil je nog meer hebben uit deze collectie?

ofra-x-nikkietutorials-full

Je kunt ook een compleet pakket kopen met een highlighter/ bronzer trio en alle 3 de liquid lipsticks. Hieronder de linkjes voor je:

Ofra X NikkieTutorials Collection – alle spulletjes in 1 mooie cadeaubox
Ofra X NikkieTutorials Highlighter Everglow
Ofra X NikkieTutorials Liquid Lipstick Spell
Ofra x NikkieTutorials Liquid Lipstick Nude Potion

Ik ben er dus dol op, gewoon omdat hij van onze Queen Nikkie is en de kleur echt te mooi is. Dan neem ik imperfecties op de koop toe en heb ik dat er graag voor over. Je bent een beauty meisje of niet 🙈.

Wat vind jij van Nikkie’s lipstick?

Ik ben benieuwd of er meer meiden zijn die hem hebben en wat jij ervan vind. Of als je hem nog niet hebt: Ga je hem kopen? Of juist niet en waarom wel/niet?

Laat je reactie achter meiden.

Liefs,
Michelle