Zoals jullie merken koop ik nog wel eens iets bij de Action. En dan niet alleen om te hebben, maar vooral om te ervaren of het nu echt werkt voor zo’n klein prijsje. Niet iedereen heeft namelijk een eindeloze bankrekening of een dik gevulde portemonnee. En nee niet iedereen heeft het dus even goed of slecht. En bij de Action kan je soms echt goed slagen, maar soms ook niet. Sommige dingen vallen gewoon tegen. Dat had ik met de Odina reinigingsolie.

Odina (Action) reinigingsolie

Odina Visage Oogreinigingsolie. Dat is hem officieel, maar ik noem hem reinigingsolie en ik zal je later vertellen waarom. Hij heeft namelijk niet alleen maar slechte punten die ik op ga noemen. Dus zo erg is het ook weer niet, maar ik wil je al wel laten weten dat ik hem niet opnieuw zou kopen om diverse reden, maar ik je ook ga vertellen waarom jij hem eventueel wel eens een keer zou kunnen testen.

En dit is de verpakking zoals je hem hierboven ziet, maar dan gebruikt. Normaal zou je geen verschil moeten kunnen zien tussen een gebruikte verpakking en een nieuwe. Maar deze is duidelijk gebruikt. En omdat ik hem heb gebruikt weet ik dus ook heel goed wat ik ervan vind en waarom ik dat vind.

De verpakking

Odina (Action) reinigingsolie - de schade

Ziet er op zicht goed uit toch?! Best basic, duidelijk en geen poespas. Je kunt goed de inhoud van het flesje zien en er zit een klikdop op. Ik dacht dat ik dit wel een goede deal vond toen ik hem kocht.

Maar helaas , je kan het al zien op de foto hier links, blijkt deze verpakking niet echt heel erg goed te zijn en is zelfs gaan lekken in mijn ladekast die ik letterlijk nog geen half jaar in huis heb. Beetje jammer. En zeker een hele grote gemiste kans van de Action.

Als je dit product dus wilt gebruiken raad ik je aan om hem op je klaptafel, make-uptafel, of waar je je dan ook opmaakt en je gezicht wast om deze daar neer te zetten en niet in een ladekast neer te leggen zoals ik dat deed. Gelukkig had ik daar met Alvira geen last van en alleen Odina heeft dit gebrek.

Odina (Action) reinigingsolieEn dat is dan ook de reden dat de sticker erop ook is gaan bobbelen. En dat is ook zeker een reden voor mij om dit product niet meer aan te schaffen.

De inhoud

Ik hoor het je al denken: “Is die dan ook net zo slecht als de verpakking?” En daarop antwoord ik: Hij is zeker niet super slecht.

Deze Odina reinigingsolie heeft namelijk zijn voor- en nadelen. Dit heeft eigenlijk elk product wel, maar als we het over deze reinigingsolie hebben dan kan ik een paar dingen daarover zeggen.
Hij haalt je oogmake-up, daar waar hij dus voor bedoeld is, er zeker goed en snel af. Je moet hem overigens wel een beetje helpen, want omdat het olie is, blijft dit ook een laagje op je wimpers en wenkbrauwen achter en dat voelt heel vervelend. Vind ik persoonlijk, maar dat is ook snel opgelost. Je kan er daarom met een tonic of andere oogreiniging overheen, en dan raad ik zeker de oogreiniging van Alvira aan om dat te gebruiken om die olie even weg te halen. Je zult dan ook merken dat dit wel een heel goed duo is. Je bent dan voor je gevoel heel lang bezig, maar het resultaat is dan wel goed en dan is het aan jouzelf om de keus te maken.

Ook heb ik hem meerdere malen getest als gezichtsreiniging, omdat het tenslotte en olie is. En een olie is een perfecte reiniger voor make-up. En daarover heb ik een duidelijke mening gevormd, want wat het is met deze reinigingsolie: Hij haalt zeker een hoop make-up van je gezicht af, maar ga ik erover heen met een andere reiniger (bijvoorbeeld Garnier) dan komt er nog meer van mijn gezicht af qua make-up. Hij haalt dus een deel weg, maar ga je de olie vervolgens weghalen met een andere reiniger, dan merk je dat op die olie en onder de olie nog een deel make-up is blijven zitten wat je weg moet halen met een andere reiniger. Wederom: het ligt aan de combinatie’s die dit product goed maakt, maar op zichzelf staand is het dus geen topper.

Eindoordeel

Ik zou hem zeker niet opnieuw kopen, omdat ik hem altijd zou moeten gebruiken in combinatie met een ander product om hem helemaal perfect zijn werking te geven, of anders gezegd: de werking te hebben die ik zelf zou wensen.

Jammer enerzijds, logisch anderzijds. Het is wel de Action en reiniging is nu eenmaal niet zo’n goed plan om bij de Action te kopen zo blijkt nu. Na zoveel dingen te hebben gebruikt ga ik er maar gewoon niet meer aan beginnen.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met Odina (Action) reinigingsolie of een andere reiniger van de Action wellicht.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief