Er is een wenkbrauwgel die ik nu al een tijdje gebruik. De NYX Professional Makeup❤ Control Freak Brow Gel en ik dacht, laat ik er maar eens een review over schrijven.
Want wie is er niet opzoek naar een goede, betaalbare wenkbrauwgel?! Als je wenkbrauwen on fleek zijn wil je dat namelijk graag zo houden lijkt mij. 

nyx-professional-makeup-control-freak-brow-gelDe NYX Professional Makeup❤ Control Freak Brow Gel kocht ik bij Douglas en voor maar €7,31!

Het is eigenlijk een hele basic wenkbrauwgel, maar wat ik zo fijn vind is het volgende: de prijs uiteraard, maar ook het borsteltje; van sommige wenkbrauwgels zijn de borsteltjes gewoon heel zacht en is 1 kant met haartjes bijvoorbeeld. Dit heb ik al een keer gehad bij de Artdeco clear lash & brow gel en die vond ik fijn, maar toen kende ik deze variant nog niet van NYX.

En ook een groot voordeel: hij neemt precies genoeg gel op, dus het doseersysteem is echt heel goed. Je hebt dus niet van die gel wenkbrauwen en je borstelt je wenkbrauwen gelijk goed door.

Ik zie dus echt alleen maar voordelen aan deze wenkbrauwgel.

Zelf gebruik ik deze wenkbrauwgel over mijn Anastasia Beverly Hills diprbow pomade (blonde) en zelfs over de Wunderbrow.

Welke wenkbrauwgel gebruik jij graag? En heb je nog aanraders?

Laten we de ervaringen met elkaar delen zoals ik dat nu ook deed. Een lekkere korte blogpost, want als iets goed is dan hoef je er toch niet moeilijk over te doen? Goed is goed.

Ik ben benieuwd naar je reactie, want wie weet ben jij wel bekend met deze NYX eyebrow gel.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief