NYX HD Studio Photogenic concealer

Soms wil ik nog wel eens een andere concealer nemen dan mijn ultieme favoriete Catrice Camouflage cream in 010. En dat vond ik bij Douglas! De NYX HD Studio Photogenic concealer! Een hele lange naam, maar vandaag ga ik je in het kort vertellen wat ik tot nu toe vind van deze concealer.

Ik heb sinds de 7e van deze maand en ik heb hem nog niet zo heel vaak gebruikt. Maar als ik hem gebruik dan is dat onder mijn ogen en een beetje op mijn kin, maar ook een beetje op mijn voorhoofd. Op mijn neus en op mijn kaaklijn doe ik altijd een compacte concealer, omdat ik daar echt wel de dekking nodig heb.

NYX HD Studio Photogenic concealer

Om even dieper in te gaan op de concealer;
Dit is de verpakking van de NYX HD Studio Photogenic concealer en ik moet echt zeggen dat ik hem heel erg mooi vind.

NYX HD Studio Photogenic concealerDe naam vind ik overigens wel erg lang: NYX HD Studio Photogenic concealer, maar dat nemen we er dan maar gewoon bij! Het is niet anders. Het beestje moet een naam hebben zeg ik dan maar 😜.

Wat ik overigens niet op de foto heb gezet is de spons applicator en de kleurnaam.
De kleur is 01 Porcelain!
En de spons applicator is best een fijne. Niet heel erg hard, wat soms nog wel eens gebeurt en hij neemt een redelijke hoeveelheid concealer op om een klein beetje aan te kunnen brengen.

Om je een idee te geven van de dekking neem ik je mee in wat Instagram foto’s van mijzelf.

Hier droeg ik hem op mijn neus, op mijn kin en onder mijn ogen.

Maar ook vandaag bij een full face make-up draag hem!

#vooreenblogpost #blog

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

#vooreenblogpost #blog

A post shared by Michelle 👱🏻‍♀️ (@bloggingmika) on

Dekking:

Die is voor mij lichtet/ medium, maar heb jij bijna geen blauwe kringen onder je ogen en geen rode vlekjes in je gezicht, dan zal hij medium/ hoge dekking hebben. Dit zal heel erg liggen aan jouw huid.

Ik vind dat hij echt blauwe kringen niet bedekt zoals ik vind dat een concealer dat zou moeten doen. Jammer dus.

Prijs/ kwaliteit:

Hij kost €7,31 en dat vind ik een beetje te hoog gegrepen, want mijn Catrice camouflage cream dekt veel beter en is veel goedkoper. Dus ik kies dan liever voor een concealer die in mijn lijntjes trekt, en wel een hele mooie dekking geeft, dan een dunne concealer die ook gewoon in de lijntjes trekt en minder goede dekking geeft.

Heb jij ervaring met de NYX HD Studio Photogenic concealer of een andere concealer van NYX?

Laat ook even jouw mening achter over deze concealer en misschien heb je een betere ontdekt dan deze, dan wil ik dat heel graag weten uiteraard.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers op de volgende wijze: