via Instagram deed ik mee aan een winactie van Ramona – Beauty Nails Fun om een nagellakje te winnen. Een glitter topcoat, van NYX (New York Colour). Gelijk werd ik verliefd, dus ik deed mee en guess what, ik won. Yes! Ben jij ook zo benieuwd naar dit lakje, kijk dan snel verder, want hij is echt heel erg leuk!!!

De reden dat ik hem zo leuk vind? Kijk maar eens naar de foto’s.

20-09-2013 NYC Disco Inferno2Ik deed hem wel over een ander lakje heen, omdat ik hem anders te transparant zou vinden. En het resultaat van een glitter topcoat wilde ik optimaal benutten, dus vandaar mijn keus om er een ander lakje onder te doen. Je kan natuurlijk kiezen welke kleur je eronder wilt, ik koos voor wit. En het resultaat mag er zijn.

20-09-2013 NYC Disco Inferno1Zoals jullie weten ben ik dol op winacties, ik gaf dit al vaker aan, maar dit is toch wel ook echt een feestje (letterlijk) voor op je nagels alleen al. Een feestje om te krijgen en op te doen.
Op deze foto zie je vooral blauw en zilver, maar de glitters zijn echt alle kleuren van de regenboog. Met glitterlakjes zoals deze is dat normaal, ze geven in divers licht ook divers resultaat en verschillende effecten. Ik vind dat echt leuk aan deze lakjes en je kan ze leuk combineren met allerlei kleuren.

20-09-2013 NYC Disco InfernoAls basis gebruikte ik Diamond Cosmetics #157 South Beach White, 2 laagjes.
Daarover 1 royale laag NYC Disco Inferno
En topcoat: INM Out the door.

Echt heel erg mooi. Top combinatie, vind ik.
Wat vind jij ervan? Leuk? Of een no go?

OLYMPUS DIGITAL CAMERALet me know.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief