No Gold No Glory tutorials, omdat jullie gisteren al het HEMA ❤ No Gold No Glory palette konden zien en ik al verklapte dat ik heel erg blij verrast was toen ik de oogschaduw ging gebruiken. En daarom heb ik vandaag 2 foto-tutorials voor jou met het HEMA oogschaduwpalette. Kijk maar mee.

HEMA ❤ No Gold No Glory
Dit zijn de kleuren uit het palette van dichtbij en ik noem de kleuren gewoon per nummer; van 1 tot 5.
Dus als ik zeg: nummer 3 in de arcadeboog, dan bedoel ik dus die middelste kleur. Zeg ik: Nummer 5 op het ooglid, dan bedoel ik die donkere kleur helemaal rechts. Even voor de duidelijkheid.

Dus laten we starten;

HEMA ❤ Make-up
We starten met onze wenkbrauwen al gedaan en de oogschaduwbasis aangebracht.

No Gold No Glory tutorials
Voor de eerste look beginnen we met kleur 5 op het bewegend ooglid en nummer 1 onder de wenkbrauw.

No Gold No Glory tutorials
Kleur 3 zetten we daarboven aan in de arcadeboog en ook iets naar boven. Ga niet helemaal tot onder je wenkbrauw en niet over kleur 5; pak de tussenweg voor het allermooiste effect.

No Gold No Glory tutorials
Wanneer je kleur 3 hebt geblend breng je kleur 4 aan. Doe dit op dezelfde plek als dat je kleur 3 aanbracht, maar focus je meer naar beneden richting je ooglid. Je zit nu dieper in je arcadeboog. Dit zie je niet alleen, je voelt het nog beter.
Kijk eventueel iets meer naar boven; gewoon je oog open houden in plaats van, wat je automatisch zou doen – dicht doen. Je diepe arcadeboogplooi komt pas tevoorschijn als je je oog open hebt. Die bedoel ik. Focus je met kleur 4 op die plaats.

No Gold No Glory tutorials
No Gold No Glory tutorials
Wanneer je dat hebt geblend zie je dit. Een mooie overlopende kleur.
Zie je het verschil tussen een geopend en gesloten oog? Als het er zo mooi overlopend uitziet, dan heb je het goed gedaan.

Afhankelijk van je oogvorm zal dit misschien iets verder naar boven zijn of juist iets verder naar beneden.
Heb je grote ogen, dus een breed gebied om je oogschaduw aan te brengen tussen je arcadeboog en wenkbrauw? Breng je oogschaduw dan iets verder omhoog aan.
Heb je hele kleine ogen of zoiets als ik? Pas dan op dat je de donkerste kleur niet te ver naar boven aanbrengt, anders zal het er niet mooi uit zien.

No Gold No Glory tutorials
Breng eventueel nog wat meer van kleur 5 aan en begin met een simpel lijntje van eyeliner langs de wimperrand, want ik ga een Winged eyeliner aan je laten zien en je kan hem dus eventueel ook doen, die mooie wing! Ik ben er zelf heel erg fan van, van de wing. Je kan ook ervoor kiezen helemaal geen eyeliner op te doen. Kijk even wat jij graag draagt.

No Gold No Glory tutorials
En dan is dat het resultaat met eyeliner in de vorm van een Wing.

Even mascara opdoen:
No Gold No Glory tutorials
En je eerste ooglook is al klaar.
Een mooie smokey achtige ooglook.

No Gold No Glory tutorials
No Gold No Glory tutorials
En met gesloten oog heb je dan dit resultaat.

Wat vinden jullie van deze eerste look? Goed te doen toch?

No Gold No Glory tutorials
No Gold No Glory tutorials
No Gold No Glory tutorials
Een draagbare look. Vind ik, maar ik val niet om van een smokey look of felle lip of juist heel donker. I love make-up way to much.

Op naar look 2;


We beginnen wederom met onze wenkbrauwen al getekend en oogschaduw op en dan is de eerste stap: kleur 2 onder de wenkbrauw en kleur 3 op het ooglid.
En waar we van kleur 3 dachten dat het een camel kleur was, blijkt dus wel echt een lichte goudkleur te zijn. En dan is het niet zo raar dat het HEMA palette “No Gold No Glory” heet.
Je kon het op de eerste tutorial al zien, maar nu is het toch een duidelijkere foto om de kleur te zien en duidelijk te zien dat het toch echt goud is.

No Gold No Glory tutorials
Kleur 4 doen we in onze arcadeboog. Pas dit gewoon aan, aan jouw ooglid. Ik vertelde het net al even, dus kijk goed naar jouw eigen oog en breng dus kleur 4 aan in je arcadeboog.

No Gold No Glory tutorials
Nog niet geblend ziet dat er dus niet mooi uit op z’n zachtst gezegd hihi. We gaan dit dus even blenden.

No Gold No Glory tutorials
Stukken beter.

No Gold No Glory tutorials
Maar omdat ik het een beetje te licht vond na het blenden heb ik, met de focus op de buitenste ooghoek nog eens extra kleur 4 aangebracht. Je moet dus wel even kleur 3 opnieuw aanbrengen op je ooglid.

No Gold No Glory tutorials
En ja, zo simpel is deze tutorial; eyeliner op en je mascara en klaar ben je!

No Gold No Glory tutorials
Een lichte look die je zo licht of donker kan maken in de arcadeboog als je zelf wilt of mooi vind.

No Gold No Glory tutorials
En dan is dit dus mijn ooglook en Full face.

No Gold No Glory tutorials
Goed te doen toch? Hopelijk heb ik het ook duidelijk uitgelegd.

Nu ben ik natuurlijk super nieuwsgierig naar jouw mening over het HEMA No Gold No Glory oogschaduwpalette. Wat vind je? Mooi toch? Of zou je liever iets anders zien?
Als jullie nog verzoekjes hebben qua look met dit palette mag je dat ook altijd zeggen.

Ik ben in elk geval heel erg blij met het HEMA No Gold No Glory palette en zou het liefste alle palettes willen reviewen voor jullie en looks maken. Dus laat vooral weten wat jullie van deze foto-tutorials vinden en wat je favoriet is.
Het was weer heerlijk om dit artikel te maken.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief