Vandaag eindelijk weer eens een inhoudelijke blog over make-upproducten. Via Cosmetitext, het PR Bureau waar ik bij aangesloten ben sinds kort, kreeg ik een heel mooi perspakket met de nieuwste producten van het merk Oriflame.
Een merk dat bij mij heel bekend is, ik heb namelijk een connectie met dit merk qua party’s. Je kent het wel. Een party waarbij je buurvrouw je uitnodigt om producten te komen bekijken en als jij wat koopt hebben hun daar voordeel mee. En je krijgt korting. Iedereen heeft wel eens zo’n party (gehad). En ik heb dat voor járen geleden dus ook gehad en werd heel enthousiast van het persbericht- en pakket van Cosmetitext PR Bureau.
Vandaag dus een mooi overzicht van een aantal mooie Oriflame producten.
Kijk snel verder om te kijken welke producten ik uit welke lijn(en) heb.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is een mooi pakket toch? Die ga ik even verder met je bekijken.
En ik kan alvast zeggen: Dit zijn echt mooie producten.

Laat ik dan maar snel beginnen met de producten.

De eerste producten komen uit de

Oriflame Giordani Gold lijn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In deze doosjes zit CC Cream, met SPF35 met inhoud van 40 ml.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Waarvan dit de ingrediënten zijn.
En ik ben heel eerlijk: ik heb er totaal geen verstand van. Dus hier kan ik je helaas niet meer over vertellen, maar heb jij er wel verstand van, dan hierbij de ingrediënten in een overzicht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wel heb ik verstand van mooie en handige verpakkingen en als het mooi moet zijn, dan zit je goed bij Oriflame zo te zien. WAUW! Heel chique, mooie kleuren. Echt super mooi. Ik houd hiervan. Dus hiermee heeft Oriflame al een hele dikke punt in het voordeel mee te pakken.
En zoals je kan zien is het een draaidop, wat niet heel erg is, maar ja, je krijgt wel wat vieze vlekjes erop. Als dit voor jou geen probleem is, zoals voor mij, dan zitten we goed. De dop hoef je niet 100 keer een zwengel te geven om hem open te krijgen, dus ik vind hem prima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik kan hier van genieten, van producten die er prachtig uit zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De opening is heel mooi klein, werkt prima.

Ik heb hem nu een aantal keren gebruikt (denk aan een stuk of 3 ‘a 4 keer) en ik vind hem geweldig. En zelfs al bij de eerste keer was ik helemaal fan, want de kleur was gewoonweg perfect voor mijn extreem lichte huid. Ik gebruik namelijk de Catrice All Matt Plus foundation in 010 en die is echt heel licht zoals wellicht een aantal van jullie weten. En ik ben dus echt heel enthousiast over het feit dat deze Oriflame Giordani Gold CC Cream zo mooi is.
En ik kreeg er 2, light & natural:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Links op deze bovenste swatch foto zie je Natural, rechts Light.

Er is trouwens 1 nadeel: het staat niet op de tube zelf. Heel handig als je net zoals mij de doosjes weggooit. Oops. Gelukkig kan je het verschil wel zien met een mini druppel. Ik houd ze dus nu gewoon goed uit elkaar.

En om je een mooie impressie te geven, ook even op mijn gezicht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
03-10-2014 Oriflame make-up6
En ja ik gebruik wel concealer (Catrice) onder mijn ogen en op plekjes die het even nodig hebben.

De dekking vind ik erg mooi. Hij is erg mooi qua dekking, namelijk best natuurlijk. Rode wangen worden iets minder rood en vurig, je gezicht wordt redelijk egaal. Maar blauwe kringen onder je ogen willen nog extra dekking van concealer. Wel is de CC over het gezicht goed op te bouwen en komt hij akelig dichtbij Catrice foundation in de buurt qua dekking.
Dus 1 dun laagje Catrice All matt plus is net zo dekkend als een wat dikkere laag van de Oriflame CC cream. En dat vind ik netjes. Ik heb dan ook niets te klagen over deze CC cream.
Erg mooi.

Deze

Oriflame Giordani Gold CC Cream met SPF 35 – 40 ml

kost €23,-

Dus een aanrader!
Op naar de volgende items.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In deze mooie doosjes:

Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow

In deze doosjes zit 4,5 gram product. En kan ik je daarvan 3 kleuren laten zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De kleuren vind je 1: aan de onderkant van het doosje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En 2: onderop het potje zelf.

Zoals je ziet heb ik 3 prachtige kleuren gekregen die ik graag even close-up wil laten zien. Ik heb er bewust geen swatches van gemaakt, omdat ik zometeen even een vraagje heb over dit product.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Allereerst kreeg ik deze prachtige Bronzed Burgundy. Een prachtige kleur, waar ik al direct verliefd op werd. De kleur is namelijk niet geheel bruin, maar ook niet te rood. En daar houd ik van: een mix van 2 prachtige kleuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook op deze kleur was ik direct verliefd. Een mooie zachte kleur.
Gold Sparkle kan bij elk denkbare kleur gecombineerd worden. Prachtig.
Ik zou dit product overigens niet gebruiken onder je wenkbrauw. Te veel van shimmer en glitter, wanneer je alle 3 de kleuren gaat gebruiken. Ik snap dat je dit zou doen, maar doe het dan toch maar niet. Je wordt dan echt een discobal. Mits je hier van houd, moet je het doen, maar het is even een advies.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En tot slot deze prachtige Shimmering Grey.
Echt een hele mooie grijze kleur.

De verpakking is van glas, met een plastic zwarte dop:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En tot mijn persoonlijke verbazing: dit kwastje werkt ook nog eens perfect.

03-10-2014 Oriflame make-up (3)
Het kwastje is van synthetische stugge haartjes gemaakt, die heel kort zijn.
Het kleine kwastje werkt echt heel fijn. Dit had ik niet verwacht, maar ik ben blij dat ik ze heb gehouden.

Nu heb ik dit product zelf al een dag of 4 gebruikt en ik ben er heel erg blij mee.
Vandaag, heb ik de grijze kleur gecombineerd met een oogschaduw erboven. En het effect is geweldig.
Niet iedereen is fan van creme oogschaduw, maar ik beloof: dit is echt een heel fijn product.
Deze creme oogschaduw droogt namelijk op. Wanneer hij, na korte tijd, droog is blijft hij echt wel de hele dag perfect zitten. Wel gebruik ik zelf een oogschaduwbasis eronder, maar ook heb ik het op testdag 1 zonder gebruikt, en ook toen: niets van te zeggen, want het bleef zitten.

Nu is mijn vraag aan jullie:
Swatches of 3 verschillende ooglooks. En willen jullie dan alleen het product zien op mijn ogen, of gecombineerd met oogschaduw?
Laat maar weten in de reacties!

Ik ben in ieder geval enthousiast. En dat is heel wat, want hiervoor had ik een bloedhekel aan creme oogschaduws. Blij dat ik dit een kans heb gegeven.

De Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow kost per stuk €17,-

En dan nu door met het volgende product.
03-10-2014 Oriflame make-up (2)
Deze

Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara!

Deze heb ik gisteren gebruikt, 1 maal. Gewoon om eens te kijken of ik er mega enthousiast over ben. En daar kan ik heel kort over zijn: mijn eerste indruk moet goed zijn en dat was ‘ie niet.
Mijn eerste indruk was na 3 laagjes aangebracht te hebben:

  • Slecht drogen van de laagjes
  • Geeft absoluut geen mega volume
  • Ik ben niet super exited.

En dat klinkt dan meteen heel negatief. Maar ik heb het idee, dat mascara die waterproof is, meer effect geeft aan je wimpers dan wanneer de mascara dat niet is.
Bij deze mascara moet je naar mijn mening te lang wachten tot hij droog genoeg is voor het volgende laagje en is het effect wat teleurstellend.
Dit is natuurlijk persoonlijk dus wil ik wederom vragen:
Willen jullie hier letterlijk bewijs van zien, dus als in voor – en na foto’s?
Ik ben namelijk wel heel enthousiast over het kwastje:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik denk dat deze heel geschikt is voor heel diverse soorten en lengte wimpers. Dus dat is positief.

Deze mascara kost €16,-
Dus is de keus aan jullie of jullie hier meer van willen zien.

En dan nu wil ik jullie wat producten laten zien uit de

Oriflame THE ONE– lijn.

Dit zijn nog eens 3 producten boven op de 3 Giordani Gold producten.
Dus kijk gezellig mee.

Te beginnen met:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze nagellakjes!

Dit zijn de

Oriflame THE ONE Long Wear Nail Polishes

En ik wil hier graag swatches van maken, maar op een nagelwiel. Mijn eigen nagels zien er namelijk niet uit momenteel en ik wil ze toch 1 voor 1 laten zien inclusief de namen. Dus als jullie meer willen weten inclusief de namen van de lakjes, dan hoor ik dat graag in de comments. En dan gelijk even: of jullie het niet erg vinden als ik het op een nagelwiel laat zien.
Ik vraag veel, maar wil het wel goed doen.
Uit mijn hoofd heten de kleuren London Red, Red Sky at Night, Fuchsia Allure en Tiramisu. Dit weet ik even niet zeker, maar wat ik wel zeker weet:
Deze lakjes kosten per stuk €12,- en zijn er in 15 verschillende kleuren.

Waar ik wel swatches van heb:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oriflame THE ONE Colour Unlimited Lipstick

De doosjes vind ik super mooi strak, lekker duidelijk dat het om lipstick gaat. Top.
Maar wat ik nog veel mooier vind is de huls zelf:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat een prachtplaatjes.
Dit vind ik echt mooi. En dat voor maar €13,- per stuk in 10 prachtige kleuren verkrijgbaar!

Ik zal ze laten zien:

03-10-2014 Oriflame make-up (4)
03-10-2014 Oriflame make-up1
03-10-2014 Oriflame make-up2

En natuurlijk horen hier swatches bij waar je versteld van raakt:
03-10-2014 Oriflame make-up (5)

De pigmentatie is geweldig.
Ze smeren super snel en fijn zonder veel gedoe.

Blijven ze lang zitten? Ja, mits je niet eet/drinkt. Maar hey, laten we eerlijk zijn dames, de meeste lipsticks overleven het niet als we gaan eten en drinken. Dus daar zit ik dan ook niet mee. Wanneer je wilt dat ze blijven zitten, ga dan voor Bourjois Rouge Velvet of Max Factor Lipfinity. Dus dat wel even voorop gezet. Maar verder vind ik deze The ONE lipsticks geweldig.

En op de foto hierboven, met de swatches is precies in de volgorde van de namen die je erboven ziet.
Ook heb ik nog een lipfoto voor jullie.

04-10-2014 Oriflame make-up
04-10-2014 Oriflame make-up1

WAUW! Ik was direct verliefd op deze lipstick.

En dan nu: Lipgloss!

03-10-2014 Oriflame make-up (6)
De verpakking vind ik wederom geweldig.
En wie houd er niet van lipgloss 😉 Lekker snel en makkelijk zonder al teveel poespas.

Deze kleuren heb ik gekregen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Plum Beyond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Very Fuchsia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nude Confidence.

Nude Confidence heb ik opgehad en die valt mij tegen. De kleur is niet te zien bijna en als je een lippenbalsem opdoet heb je bijna hetzelfde effect, dus dat is een kleine tegenvaller.
Als jullie benieuwd zijn:

Hierbij de swatches
03-10-2014 Oriflame make-up1 (2)

De fellere kleuren doen het goed, dat zie je meteen. Het effect van Nude Confidence is zeer minimaal te benoemen.
Als jullie lipswatches willen zien hoor ik dat graag uiteraard.

Deze mooie glossjes:

Oriflame The ONE Colour Unlimited Lip Gloss

kosten per stuk €12,-

En dan nu:

Mijn Eindoordeel

Wat ik vind van deze nieuwe collectie items van Oriflame: De absolute favorieten zijn

  • Oriflame Giordani Gold CC Cream met SPF 35
  • Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow (alle kleuren)
  • Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick

Waarom? Deze producten heb ik allemaal al gebruikt met heel veel liefde.
Deze producten zijn niet alleen heel erg goed, maar ook heel erg betaalbaar.

Ik ben dus heel enthousiast! En ik kan je de producten dan ook zeker aanraden om zeker te kopen. En je zult er geen spijt van krijgen (hopelijk).
En natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie eerste indruk is.

Dus nog even voor jullie:

  • Willen jullie swatches, een oogswatch of een hele ooglook zien van de Cream Eye Shadow?
  • Willen jullie de mascara uitgebreid zien met voor- en na foto’s?
  • Willen jullie de nagellakjes zien op een nagelwiel of dan liever helemaal niet voorlopig?
  • Hoe willen jullie de lipstick en lipgloss zien: in een complete look of gewoon alleen lipswatches onder elkaar?

Als jullie dat willen laten weten zou dat heel fijn zijn.
En hopelijk vonden jullie dit fijn om te zien, hebben jullie er wat aan gehad ook.
Ik ben in elk geval echt heel blij met veel producten die ik heb gekregen.

En nog even een personal note voor Mirna, die mij deze producten heeft opgestuurd:
Bedankt voor de prachtige producten. Het was dan ook mijn eerste, officiële perspakketje dat ik heb gekregen via een persbericht (mail) en daar alleen al ben ik heel trots op. En het feit dat jullie dit hebben opgestuurd vind ik heel erg fijn en heel erg leuk. Dus bedankt. 1000x dank.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief