Nieuwe oorbellen ❤ Lucardi

YAS! Ik heb weer eens nieuwe oorbellen. En niet zomaar oorbellen, nee nee, oorbellen met rosé gold. OMG Ik ben de laatste tijd helemaal in to rosé gold en toen ik een mailtje kreeg om een te gekke samenwerking aan te gaan met Lucardi, heb ik dit meteen aangepakt.

Wat een ongelofelijk leuke oorbellen hebben ze bij Lucardi zeg. En ik ga je vandaag de 3 oorbellen laten zien die ik heb uitgekozen om aan jullie te laten zien. Ze zijn namelijk zo mooi, dat mijn moeder aan mij vroeg: “Mag ik ze ook een keer lenen?” Dus kijk je mee? 

Lucardi is trouwens niet alleen online te verkrijgen, maar ook gewoon bij jou in de buurt, bij jouw dichtstbijzijnde juwelier – Lucardi juwelier Tiel is bijvoorbeeld mijn dichtstbijzijnde filiaal! Dus ben jij niet zo van het online shoppen? Bezoek dan eens een keer de winkel en bekijk ook zeker onderstaande exemplaren.
Nieuwe oorbellen ❤ Lucardi

De eerste die ik tegenkwam waren deze Stalen oorbellen roseplated light peach kristal tegen. Op slag verliefd door de prachtige peach kleur, zo samen met rosé gold. Hallo perfectie!
Ik vind ze echt super schattig! Ik ben er zo blij mee. Ik zat namelijk eerst nog te twijfelen over een paar dat er een beetje op lijkt, maar uiteindelijk toch besloten om voor deze te gaan en ik vind ze echt super. Dit past altijd wel.

Nieuwe oorbellen ❤ Lucardi

Deze vond ik zo bijzonder. Lekker opvallend rosé gold met de zirkonia’s. Echt heel klassiek, maar niet ouderlijk, omdat het er modern uit ziet. Dus wel tijdloos ook. Helemaal blij mee.

Deze Stalen rose plated oorbellen creolen met zirkonia zijn echt een aanrader als je het mij vraagt. Ze zijn prachtig.

Nieuwe oorbellen ❤ Lucardi

En dan de laatste. Prachtig, minimalistisch en modern. En staal met rosé gold vind ik echt een prachtige combinatie. Dit is ook meteen het kleinste paar, maar dat past ook echt goed bij deze oorbellen.

En dan nu: De foto’s dat ik de oorbellen in heb. Dit heb ik echt zo goed als het mogelijk was gedaan, maar dat viel niet mee. Ze glimmen zo ongelofelijk mooi! scherpstellen had mijn iPhone 7 nogal moeite mee en aan het daglicht lag het zeker niet.

Nieuwe oorbellen ❤ Lucardi

Mooi he? Dit is van groot naar klein. Maar als ik ze vergelijk met mijn oorbellen die ik al had zijn deze minimaal de helft kleiner en smaller, dus dat vind ik wel leuk. Gewoon eens een keer wat anders.

Wat ik trouwens heel mooi vind is de kleur van de oorbellen. Het is niet zomaar rosé gold, maar echt een mooie zachte kleur. Niet persé meer goud of meer van dat lelijke neppe, maar echt heel subtiel. Ja, de keus voor deze oorbellen vind ik echt helemaal prima. Heel blij mee.

Wat vinden jullie van de oorbellen?
Heb je ook wel eens oorbellen gekocht bij Lucardi?

Deel je mening / geef jouw reactie hieronder in de reacties. Ik ben wel benieuwd.

 

Dankjewel Melanie Rooker dat je mij de mail stuurde. Echt een hele fijne samenwerking en wat ben ik dankbaar voor de oorbellen en voor deze kans om kennis te maken met de oorbellen in het assortiment. Kiezen viel niet mee, maar de uiteindelijke keuze was perfect.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

2 Comments

 1. Claudia

  13 november 2017 at 3:47 PM

  Ik vind het schatjes van oorbellen, ik ben persoonlijk niet zo van het rose goud, meer van echt Sterling zilver dus zelf zal ik ze niet kopen. Maar bij jou staan ze mooi, ik ben zelf of van de knopjes of van hangers , creolen past niet zo bij mij.

  1. Michelle Kaiser ❤ Blogging MiKa

   13 november 2017 at 4:17 PM

   Ze hebben ook hele leuke stalen en zilveren oorbellen Wie weet vind je mijn schatjes wel in jouw kleur joh. En anders: probeer een keer dit soort oorbellen, want volgens mij staat iedereen dit model wel alleen als je het nooit draagt is het heel erg wennen. Maar dankjewel voor je reactie Claudia

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers op de volgende wijze: