Je doet het niet vaak, als je het doet dan wil je het goed doen. Een nieuw dekbedovertrek kopen… waar, welk materiaal, de goede maat vinden, een leuke prijs. Zoveel keus, dat is misschien nog wel het ergste van alles. Zeker bij Dekbed Discounter is er eindeloze keus. En daarom wil ik jullie mijn nieuwe aanwinst laten zien! Hij is zo mooi.

Maar eerst even dit:
Ik zocht een dekbed met roze, maar toch ook wel mint groen en wit. In een lits-jumeaux maat (dat is geloof ik 220×200)! Kortom, opzicht niet heel veel eisen, maar toch wel een paar die best wel logisch zijn.

En dit is hem geworden:

dekbed-overview

Hier zie je mijn slaapkamer, mijn geschilderde bed en nachtkastjes, mijn gehaakte deken die veel te groot is gerekt en dat gehaakte ding met restjes wol over de rand. En de deken van Sjaak daarboven en Punkie ligt dan rechts van het bed in zijn mandje zodat ik gewoon normaal uit bed kan stappen, want ik slaap vanaf zo gezien links. En aan de rechterkant zie je mijn make-uptafel.

dekbed-one-side

Normaal zou je dus aan deze kant de mand van Punkie zien staan, maar omdat ik net klaar was staat hij dan even ergens anders.

Maar dit is dus het dekbed.

Hij is mintgroen met felroze bloemen en vlinders erop. Het is volgens mij bloesem wat het is, wat ik dus echt een van de mooiste dingen vind in het voorjaar, dus deze is helemaal perfect.

kussenhoes-close

Dit zijn de kussnehoezen. Deze slaap ik niet op, want ik heb een speciaal zijden kussen waar ik al eens over schreef, maar deze ligt daar dan weer onder. Precies dezelfde opdruk! Dus echt prachtig.

dekbed-close-up

Wie wordt er nu niet ontzettend blij van dit patroon?

dekbed-kussen-hoeslaken-close

Ik kocht ook heel lichtroze/ zalm achtige hoeslakens.

Wat vind ik van dit dekbedovertrek?

Hij is niet alleen erg mooi, maar ook heel erg comfortabel. Hij is best zacht, zweet niet heel erg en de kleuren zijn mooi helder en precies zoals ik had gehoopt dat ze zouden zijn.

Een klein nadeel vind ik wel dat ze een beetje wegglijden, het ligt dus best rommelig als je ‘s morgens wakker word, maar zodra je je bed weer recht trekt, dus gewoon opschut, dan is het weer goed en kun je vol vertrouwen er ‘s nachts weer inkruipen zonder dat het heel vervelend ligt. Maar daardoor is het best wel lastig om hem om je dekbed heen te doen bij het verschonen van je bed, hij glijd dus lekker weg en zeker als je er niet goed in bent zoals ik heb je wel even 2 handen extra nodig (lang leve moeders).

De hoeslakens, bevallen ze?

Ja eigenlijk wel. Alleen heb ik zelf een foutje gemaakt en niet gekeken naar de dikte van de matras waar hij voor geschikt is en alleen naar het formaat van de matras of die goed was. Daardoor zit hij dus niet heel erg goed om de matras heen. Maar goed, dat is dus aan mijzelf om daar de volgende keer beter op te letten. En ook had de kleur wel iets anders gemogen, maar dat is allemaal aan mijzelf te wijden zoals ik net al aangaf.
Wel is het een relatief dun materiaal, dus niet heel dik en ik hoop dat dit niet afgaat aan de stevigheid van dit hoeslaken en de kwaliteit dus ook. Maar dat kan ik natuurlijk nu niet zeggen.

Dekbed Discounter

Dat is volgens hen de webshop met “De ruimste keuze in beddengoed” en dat klopt wel. Ik koos voor Aneeza Cherry Blossom Blauw met Nightlife jersey hoeslakens in zacht roze! En ik vond het echt wel moeilijk om te kiezen hoor, maar het is gelukt. En ik ben er heel blij mee.

Wil je zelf ook een dekbed kopen bij Dekbed Discounter? Dekbedovertrekkenhoeslakens en zelfs iets wat toch wel een wens is voor ooit: Boxsprings!
Een boxspring vind ik altijd zo’n mooie hotel uitstraling geven en daarbij ook heel minimalistisch eruit zien. Je hebt ze bij Dekbed Discounter al vanaf €400 heb ik gezien (nu in de aanbieding wel) en de duurste is €1800,- dus afhankelijk van je budget kun je dat zeker overwegen om daar te bekijken en aan te schaffen of gewoon inspiratie op te doen, net wat je zelf wilt. Maar ik wilde het toch even vertellen, want oh wat is het toch gaaf hè zo’n boxspring.

Wat vind jij van mijn nieuwe Cherry Blossom dekbed?

Zou jij hem ook aanschaffen of vind je hem toch niet zo mooi?

Laat weten wat jij zou willen kopen bij Dekbed Discounter!

En wat jouw smaak is qua dekbedovertrek.

Liefs,
Michelle

schermafbeelding-2018-02-17-om-14-19-57

Dit artikel is in samenwerking
met Dekbed Discounter
* Het product heb ik gekregen voor dit artikel

Je mag het delen ❤Vind ik Lief