Deze week kreeg ik de nieuwsbrief van MAC Cosmetics en ik kijk daar altijd met veel plezier na en denk er dan meestal niet meteen aan dat het leuk is om dat met jullie te delen, tot dat ik zag dat ze de Retro Matte collectie hadden uitgebracht. Wat een mooie nieuwe aanwinst voor MAC, allemaal naar aanleiding van MAC Ruby Woo‘s textuur, die zo’n ontzettend succesverhaal bleek te zijn. Matte lipsticks dus, met bijpassende lippotloden, zorgen zij samen voor de perfecte Long Lasting lips. Dus wil ik jullie daar graag kennis mee laten maken.

Het begon dus allemaal met deze lipstick:

MAC Ruby Woo uit de oude collectie MAC Ruby Woo uit de oude collectieRuby Woo. Een mooie dieprode kleur, matte finish. En daar heeft MAC nu leuk op ingespeeld met de Retro Matte collectie. 8 Nieuwe matte lipsticks als gevolg. Na aanleiding van het overweldigende succes van Ruby Woo.

Kijk dus snel mee naar de nieuwe kleuren!

MAC Retro Matte All Fired UpAll Fired Up

MAC Retro Matte Dangerous Dangerous

MAC Retro Matte Fixed on DramaFixed on Drama

MAC Retro Matte Flat Out FabulousFlat Out Fabulous

MAC Retro Matte Relentlessly RedRelentlessly Red

MAC Retro Matte Runway HitRunway Hit

MAC Retro Matte Steady GoingSteady Going

Zo op foto, als voorbeeldswatch vind ik ze echt heel gaaf, mooie gevarieerde kleuren van donker tot licht en nude achtige kleuren is er dus echt voor ieder wat wils.

MAC kan je kopen in hun eigen online webshop maar ook bij Douglas of De Bijenkorf online. De prijs is €18.50 per stuk.
Niet budget, niet heel duur zoals bijvoorbeeld Dior of Chanel, maar toch betaalbaar(der).

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar de lipsticks? Kijk dan ook gelijk even bij de nieuwe Pro Longwear Lippencils voor een optimaal resultaat van je perfect matte lippen.
De lippotloden kosten €18,-

Ik ben erg benieuwd of iemand van jullie deze lipsticks heeft of gaat kopen. Heb jij swatches op je lippen gemaakt? Mail mij dan even via onderstaand formulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

xx Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief