Jullie weten inmiddels door de blogposts van afgelopen week dat ik dol ben op echt goede concealers en foundations, daarom was ik extra blij toen ik de Nabla close-up concealer ontdekte bij Boozyshop!

Eigenlijk gek genoeg kende ik Nabla niet, naar ik moet toegeven dat het echt een beetje verliefd ben en daarom vind ik dat deze concealer niet mag ontbreken op Blogging MiKa.

Alleen deze verpakking al. Hallo perfecte verpakking.
Echt helemaal top.

Duidelijk staat de naam aangegeven op de verpakking; op deze foto zie je alleen Nabla staan, maar net onder staat Close-up concealer.

Ik koos voor de kleur Ivory, omdat ik een iets donkere concealer wilde. Ongelofelijk maar waar is mijn gezicht net even iets donkerder geworden de afgelopen tijd en daarom wilde ik wel een iets donkerdere. Ivory is niet de lichtste kleur, maar de de 2e in de lijst.

De flacon is echt ook zo mooi. Lekker formaat, ziet er mooi uit en mooie kleur (net als de verpakking)! Echt helemaal mijn ding.

En dan het allerbeste! De applicator die is zo lekker zacht en lekker groot (in de categorie Tarte Shape tape/ Revolution concealer). Wat ik helaas niet op de foto kan zetten is de geur; mijn hemel wat is de geur lekker van deze concealer. Ik wist niet dat er make-up was die lekker rook, maar deze ruikt heerlijk!

Er komt lekker veel product op de applicator, wat ik echt geweldig vind. Ik ben (kuch) een veelgebruiker en deze lekkere grote sponsapplicator met lekker veel product erop is echt top. Hij is ook zo lekker zacht en werkt zo ontzettend fijn.
Ik houd van deze concealer.

Swatch & dekking

En dit is nou de perfecte concealer kleur. Hij is geel! Halleluja. Dit is dus de perfecte concealer voor op je gezicht.

De dekking is trouwens geweldig.  Ik vind deze echt heel erg goed werken.
Misschien stiekem toch wel wat beter dan de Revolution concealer die je eerder deze week kon bekijken op mijn blog. Want de Revolution concealer wordt vergeleken met Tarte Shape tape concealer, maar dan hebben jullie deze Nabla Close-up concealer nog niet gebruikt. Deze is echt heel fijn.

Kleuren en verkrijgbaarheid

Ik kocht deze concealer bij Boozyshop.

Verschillende tinten :

Helemaal top, lekker veel kleurenkeuzes. Helaas zijn er op het moment van schrijven (19-08) nog maar 4 kleuren in de webshop verkrijgbaar (Warm Honey, Mocha, Almond & Cocoa); maar wellicht kun je ze ergens anders vinden. Doe vooral moeite, want oh oh oh deze is mijn favoriet geworden.

Mijn go-to combinatie voor de perfecte Insta perfect skin
❤Catrice HD foundation 010
❤Revolution concealer C4 onder mijn ogen
❤Nabla close-up concealer Ivory : voorhoofd, neus, kin en kaaklijn

❤MUA loose powder

Ik ben dus heel blij met bovenstaande combinatie, maar mede mogelijk gemaakt door de ontdekking van Nabla.

Wat is jouw perfecte concealer?

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief