Ja ja, het is weer shoplog tijd. Heerlijk!! Shoppen op internet doe ik, ja, teveel! Maar nu kocht ik iets waar, volgens mij, echt iedereen dol op is en ik dus ook aan de bak moest. Dit moest ik hebben. Lush! En nee, dit kocht ik niet “omdat iedereen het heeft”, maar omdat mijn handen de laatste tijd ontzettend snel droog en rimpelig zijn. En rimpels heb ik nog niet met 23 jaar, dus daar ligt het niet aan gelukkig. Maar mijn nagelriemen zijn er nog dramatischer aan toe. Dus inderdaad: Gebruik Lush! Dat is wat je vaak leest. En ik wilde het hebben voor mijn lieve handen.
Dus kijk snel mee naar mijn Lush shoplog.

Lush, de eerste keer dat ik er iets kocht.
Vandaag kwam het binnen.

Laten we snel doorgaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor mijn handen kocht ik Helping Hands

Dit is een handcrème, maar het schijnt zelfs de meest voedende te zijn.
Waar ik dat uit opmaak is dit stukje tekst van de site in de beschrijving:

Onze favoriete brief over Helping Hands kwam van Jeanette: “Ik moet jullie bedanken. Jullie hebben m’n huwelijk gered. De handen van mijn man zijn erg ruw geworden, sinds hij twee jaar geleden begon met bergklimmen. Bijna net zo ruw als de stenen die hij beklimt. Helping Hands veranderde dit helemaal. Zijn handen zijn weer zacht. Dank je!” Jeanette Trafford, Whitley Bay.

Dit beloofd veel dacht ik zo. Dus daarom kocht ik hem ook.

Helping hands heeft een inhoud van 100 gram en kost €12.70

22-03-2014 My first LushiesHij ziet er heel voedend uit, lekker vol.

22-03-2014 My first Lushies1hahaha “Oh kom op, je weet vast wel hoe je een handcrème gebruikt!”
Rechts bovenin heb ik voor jullie de ingrediënten gefotografeerd.

 

Wat kocht ik nog meer?
Kom op, kunnen jullie dat niet raden?
Nagelriemen + Lush  = ……. Juist ja, Lemony Flutter

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHoe kan het ook anders.

Het is overigens niet alleen voor je nagelriemen, maar ook voor andere schrale, droge plekjes.

22-03-2014 My first Lushies (2)Ook hier de ingrediënten rechts bovenin en de gebruiksaanwijzing.

CollagesIk kan zien dat hij echt heel dik is en je hier dus oneindig veel avondjes mee je handen kan verwennen.
Heerlijk!

 

En ik kreeg nog een cadeautje;
Een Mini!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKarma Kream.
Ik heb geen idee wat het is, dit moet ik even opzoeken op de site van Lush.

Sommige geparfumeerde bodylotions zijn een grote teleurstelling. Het gaat dan niet zozeer om de geur, die is prima, maar om de verzorgende ingrediënten. Die zitten namelijk praktisch niet in synthetische crèmes. Karma is wat dat betreft helemaal anders. We gebruikten onze beste verzorgende ingrediënten en voegden daar de heerlijke geur van Karma aan toe. Niet alleen lekker voor je neus dus, maar ook serieus verzachtend voor je velletje. Dol op deze geur? Hul je dan helemaal van top tot teen in Karma! Kijk ook eens naar: Karma Bubble Bar Slice, Karma Zeep, Karma Komba Shampoo Bar, Karma Parfumbalsem of ons Karma Parfum.

Lekker, een bodylotion.
Dankjewel Lush. Wat lief.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKortom een mooie eerste Lush shoplog.

Ik ben er heel blij mee, maar wat is nu mijn eerste indruk van deze 3 producten.
Te beginnen met de bodylotion Karma Kream: Wat een lekkere geur, heerlijk! Ziet er goed uit.
De rest:

Helping Hands ruikt ook lekker. Ziet er heerlijk voedend, vol uit.
En Lemony Flutter, wat ben ik blij dat ik hem heb. En de geur, de meeste schrikken hiervan, ik vind hem heerlijk! Hij heeft toch een ietwat zoete ondertoon in zich. Hopelijk begrijpen jullie wat ik bedoel, maar ik vind dit echt lekker. Lekker fris. Top!

Voor een kleine €30 heb je weer heerlijk verzorgde handen en mooie nagelriemen. En een pakketje van de Kalverstraat in Amsterdam. YAY!

Ik laat jullie weten wat ik ervan vind.

Liefs,
Michelle

 

 

 

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief