Persoonlijk vind ik het altijd heel erg leuk om te zien hoe iemand zich dagelijks opmaakt. Een dagelijkse look is voor de een alleen een beetje mascara en een BB cream, de ander gaat full on voor smokey eyes misschien. Ik heb ook een dagelijkse look, waarin wel altijd de blush veranderen en soms de highlighter, maar de stappen zijn wel hetzelfde. Alleen de producten veranderen dus een klein beetje.

Misschien vind je mijn make-up helemaal niet mooi, dat vind ik prima, maar houd je het alsjeblieft respectvol in je mening? Iedereen doet het anders, met andere methodes en producten etc.

Verder wens ik je heel veel plezier met het bekijken van mijn video.

Ik heb een lekkere korte video gemaakt waarin je globaal mijn look kunt zien en in grote lijnen het grootste gedeelte van hoe ik “My everyday look” maak voor op de dagen dat ik even een simpelere look wil en geen gedoe met diverse kleuren oogschaduw en felle lippen bijvoorbeeld.
En hopelijk laat je ook nog even een reactie achter?

klik hier als je de video niet kan zien.

En voor wie het wilde weten, zijn dit de producten die ik heb gebruikt voor “My everyday look”

Gezicht:

❤ MUA Skin Define hydro primer
 Milani Conceal + perfect 2-in-1 foundation 01 Creamy Vanilla
 Max Factor Facefinity all day flawless 3-in-1 foundation Light Ivory 40
❤ Beautyblender
 Milani Retouch + erase concealer 01 Fair
❤ Essence Stay all day 16H Long lasting concealer 10 Natural Beige
❤ Catrice Prime and fine mattifying powder waterproof transparent 010
❤ Catrice Nude Illusion loose powder transparent  matt – review
❤ NYX Powder blush Taupe PB11 – review
❤ Make-up Revolution blush palette
❤ Catrice High glow mineral highlighting powder 010 Light Infusion

Wenkbrauwen:

❤Anastasia dipbrow
❤ Artdeco Clear lash & brow gel – review

Ooglook:

❤ MAC Fluidline brow gelcreme  als oogschaduwbasis
❤ Catrice Kaviar Gauche quattro eye shadow palette C01 Iris Sauvage – klik hier
❤ Catrice liquid eyeliner waterproof
❤ L’Oréal False lash architect 4D waterproof mascara

En op mijn lippen: Unity Cosmetics lipgloss – Beige

Bril: Etnia Barcelona – KYOTO BRPK

Hopelijk tot snel op mijn blog.
Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief