Ik ben er nog niet uit of het een hype of een hit is, maar ik denk inmiddels een hele grote hit. De inmiddels wel heel erg welbekende lip lacquers. Je hebt ze heel duur, een beetje middelmatige prijs bijvoorbeeld van L.A Splash maar ook de budget merken komen steeds meer met lip lacquers. Denk aan Essence en Catrice die een poging doen, maar waar ik je vandaag alles over ga vertellen is over de MUA Luxe Velvet Lip lacquer.

MUA Luxe Velvet Lip lacquer

Deze MUA Luxe Velvet Lip lacquer komen in een prachtige verpakking. Ik vind ze er serieus, ondanks dat het gewoon een basic verpakking is, echt wel heel mooi. De zwarte verpakking met de gouden letters maken ze wel chique op de een of andere manier. Kan ik wel van MUA waarderen dat ze hier ook moeite aan hebben besteed. Dit laat soms nog wel eens te wensen over. Helaas.

MUA Luxe Velvet Lip lacquer

De eerste kleur is een mooie nude kleur. Nee geen nude waar je een lijk van wordt met een lichte huid, maar echt net even beter dan niets op je lippen. Ik vind hem serieus heel erg mooi. Ik laat je zo de swatches zien.

MUA Luxe Velvet Lip lacquer

Dan een van de 2 roze kleuren die ik heb gekocht. Dit is de veilige kleur roze van de 2. Hij valt zeker op en is fel, maar wel heel meisjesachtig en gewoon een hele leuke kleur.

MUA Luxe Velvet Lip lacquer

En dan deze laatste; deze is echt heel fel. Zeker wanneer je 2 keer aanbrengt van deze kleur knalt hij van je lippen. Zou je zo niet denken, maar wacht maar af tot ik de lipswatch heb laten zien (als in full face). MUA Luxe Velvet Lip lacquer MUA Luxe Velvet Lip lacquer

Op deze foto’s zie je mooi hoe ze feller worden. Van de heel veilige Tranquility naar de mega felle Funk.

MUA Luxe Velvet Lip lacquer

Een voordeel die ik zeker kan waarderen is dat de naam ook nog onderop staat. Soms staat een kleurnaam of (heel stom) nummer alleen op de verpakking. En ik heb een hekel aan verpakkingen, die gooi ik het eerst weg en dan is het fijn als het nog terug te vinden is hoe hij ook alweer heet.

Tijd voor de swatches op mijn arm.

MUA Lip lacquers

WAUW! Die pigmentatie is geweldig. En Funk lijkt hier behoorlijk donker, maar niets is minder waar;

Tijd voor een selfie. Ik kijk hier overigens naar beneden, want zoals je op de foto kan zien: dit soort kleuren vragen niet om een hele heftige ooglook, maar gewoon een (winged) eyeliner en mascara.

https://www.instagram.com/p/BCxMTYXuST5/?taken-by=bloggingmika

Ik zei toch dat Funk fel was?
Ik vind hem overigens onwijs mooi.

Dan een foto met Aflush.

https://www.instagram.com/p/BCFgbYmuSTQ/?taken-by=bloggingmika

Deze vind ik ook het mooist met een neutrale ooglook. Gewoon een beetje mascara en misschien een eyeliner erbij, maar dan houd het op. Alhoewel ik vind: bij deze kleur vind ik het misschien wel leuk om een soft smokey kleurtje toe te voegen, maar het hoeft zeker niet perse.

En dan de meest neutrale kleur: Tranquility:

https://www.instagram.com/p/BBud9vTuSYd/?taken-by=bloggingmika

Deze is gewoon perfect voor de meiden die beweren dat felle lippen ze niet staan. Echt waar, als je de goede kleur kiest staat ook jou felle lipstick. Gewoon proberen; het is niet permanent en het kan er weer af.

Zoals je ziet heb ik bij deze kleur wel gewoon een wat donkerdere ooglook gemaakt. Als je hier niet een leuke ooglook bij doet wordt het namelijk wel een beetje saai en eentonig. Niet erg als je daar van houd, maar wil je wat meer leven in je gezicht dan is het leuker om even je oogschaduw erbij te pakken.

Mijn oordeel over deze liquid lipstick:

Ik vind het prachtige kleuren, de prijs is heel betaalbaar (Neem even een kijkje in de webshop van Kruidvat), namelijk €5,- en qua houdbaarheid: deze is niet perfect! Houd er rekening mee dat hij het niet heel erg lief van je vind als je hem verpest door veel te drinken en er ook nog bij te gaan eten. Ik merk dat als ik hem goed dekkend maak met 2 laagjes over elkaar dat hij na 1 glas thee al wat minder wordt op mijn bovenste lippen. Die zijn bij mij nu eenmaal niet zo dik en dan slijt het toch wel wat harder dan op de onderste lippen die wat voller zijn.
Je zou denken: dan werk je het gewoon even bij en ben je klaar, maar hier wordt hij niet heel erg veel mooier van.

De substantie word op je lippen gewoon heel erg droog en zelfs een klein beetje wat korrelig voelt hij aan. Niet op een hele vervelende manier, maar ik wil het toch even tegen je vertellen. Heb je hele droge lippen? Smeer ze dan liever eerst even in met een goede verzorgende en hydraterende balsem, laat dit intrekken en kijk dan of je geen loshangende velletjes hebt op je lippen of dat ze droog aanvoelen: je lip lacquer gaat hier vervelend door zitten.

Verder vind ik ze eigenlijk gewoon helemaal prima en ik draag ze graag. En zeg nu eerlijk: welk lipproduct dat heel lang moet blijven zitten voelt nu fijn aan op je lippen? Bij mij bijna geen een denk ik. Ze zijn allemaal droog en gaan korrelen. Niets meer en niets minder.

Deze MUA Luxe Velvet Lip lacquer is gewoon heel erg goed, zeker voor de kleine prijs. Een dikke voldoende! Misschien zelfs gewoon een kleine goed op het rapport 😂! LOL.

Ik kan hem dus wel aanraden. En ik ben benieuwd hoe jij erover denkt. Misschien heb jij hem ook, of heb je hem gehad en gelijk weer in de hoe gesmeten? Laat eens weten, ik ben benieuwd.

En vergeet mijn Q&A oproep niet he:

https://www.instagram.com/p/BCxMwrxOSUa/?taken-by=bloggingmika

Dat was het weer voor vandaag;

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief