Het is weer maandag. Een maandag na een week met weinig artikelen op Blogging MiKa en dus wil ik maar even beginnen met een Monday Quote. We beginnen gewoon lekker rustig zonder teveel poespas. En dan komt er morgen echt een leuk artikel online (hint).

Monday Quote 18-09-2017

En ik heb voor vandaag deze quote gekozen, omdat ik hem echt heel erg mooi vind. En bedenk even dat sommige mensen (ook ik heb het altijd gevoeld) dat die maandag gewoon niet wilt. Je zit nog een beetje in de chill modus na je weekend. Je voelt je een beetje duf en sloom en laten we eerlijk zijn dat we echt even geen zin hebben.

Heb jij daar geen last van dan heb je gewoon geluk en dan zou ik er lekker gebruik van maken.

Maar of je nou team NO NO Monday ben of YES baby Monday bent, deze bovenstaande quote is voor iedereen een hele fijne Monday Quote.

Het is niet wat je kunt doen, maar wat je wilt doen. 

We kunnen allemaal heel veel, maar je moet het wel willen doen. Klinkt het nu misschien nog als hocus-pocus, dan zou je er even bij stil moeten staan bij wat je allemaal hebt gedaan in de afgelopen tijd wat je wel kon, maar je eigenlijk niks goeds bij voelde. En dan heb ik het niet over je huiswerk of dat vervelende klusje op je werk/ stage, want dat is het leven nu eenmaal. Maar doet zich altijd wel zo’n situatie aan in de week en denk dan even aan deze quote.

Misschien bedenk jij je nu al iets?
Deel dat met mij en mijn bezoekers, want ik weet zeker dat jij ook van hulp bent voor anderen door te delen hoe jij je voelt bij deze quote. Deel je voorbeeld.

En voor vandaag: Fijne maandag en een prettige week verder toegewenst. En tot morgen op Blogging MiKa.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief