Het is al even geleden dat er een Monday Quote online kwam, maar  vandaag toch weer eens een mooie quote, dan hebben jullie een beetje inspiratie, voordat jullie mijn ultieme “Als ik alles kon betalen en heel veel geld zou hebben – wishlist” kunnen gaan bekijken op Beauty gebied, want die ga ik zometeen voor jullie inplannen voor vanmiddag of vanavond. Keep you posted.

Voor nu dus een Monday Quote. Om je te inspireren, op te vrolijken, te steunen of wat er dan ook bij jou voor gevoel naar boven komt.

Monday Quote 17-07-2017

Het is zomer, de vrouwen trekken hun jurkjes en jumpsuits, korte broekjes en topjes weer aan. Dat is super leuk, maar ook ik ben heel onzeker hierover en ik snap als jij dat ook ervaart. En daarom vind ik deze quote heel toepasselijk. En over het algemeen vind ik sowieso dat we elkaar niet zo moeten bekritiseren over alles, maar eigenlijk over niks. Niemand is perfect, ook niet degene die zegt dat jij lelijk, dik, of wat dan ook bent.

Geluk begint bij jezelf en als je niet van jezelf houd kun je ook niet van een ander houden.
Als je dat onthoud bedenk dan meteen hoe jij dit moet invoegen in jouw leven.

Dus dit is een mooie Monday Quote lijkt mij!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief