Ik heb jullie beloofd om elke maandag  – met een zo logisch benoemde naam met gebrek aan originaliteit natuurlijk – een Monday Quote te geven. En daarin heb ik gefaald helaas. Sorry dat ik al 1x te laat was en 1x helemaal niets heb gepost. Daarom ga ik het goedmaken met jullie.

En vandaag is het dus tijd voor weer een Monday Quote. Een extra mooie misschien? Misschien haal jij er geen geluk of plezier uit, maar juist heel veel inspiratie. Iedereen kan uit elke quote iets anders halen, dat is juist zo bijzonder aan een quote. Dus daar gaat ‘ie dan…

Monday Quote 02-04-2017

En vandaag koos ik voor deze specifieke Monday quote. Hij slaat erg op mijn persoonlijke leven.
Ik heb een beste vriendin in Katwijk aan Zee en ik heb haar al heel lang niet meer gezien, maar we weten gewoon dat het goed zit. Als we appen is het net of we elkaar elke dag spreken, gewoon over ditjes en datjes. Als ik een foto van haar zie of als ik iets op Facebook voorbij zie komen met een foto van haar dan voelt dat ook heel fijn. Ze is al heel lang mijn vriendin en ik ben heel dankbaar voor haar vriendschap. Zaterdag was ze jarig en ik heb vrijdagavond een cadeautje opgestuurd. Het past in een envelop, tussen een kaart, maar de betekenis is veel belangrijker. Een teken van/voor onze vriendschap.

Heb jij ook zo’n vriendin? Of zie jij je vriendin elke dag, elke week, elke maand? Ik ben benieuwd naar jullie bijzondere verhalen voor deze Monday Quote!

Liefs,
Michelle

p.s. De uitgelichte foto van dit artikel: dat is mijn beste vriendin. Wil je alsjeblieft met respect omgaan met deze foto en hem niet gebruiken, misbruiken, opslaan of doorsturen, geen screenshots… niks. Dankjewel.

Je mag het delen ❤Vind ik Lief