Ja inderdaad, ik heb jullie elke maandag een Monday Quote beloofd en jullie hebben deze gisteren niet gekregen. Foute boel, dus voor een keertje dan maar de Dinsdag Spreuk. Niet omdat het moet maar omdat het kan?

Vandaag dus alsnog een mooie quote voor jullie. Even een oppepper, een hart onder de riem of een quote die gewoonweg leuk is, grappig of liefdevol? Alles is mogelijk en vandaag geef ik jullie er weer een.

MONDAY QUOTE 06-03-2017

Oh my, dit is echt hoe ik mij gister voelde hoor. Ik was zo ontzettend moe, niet te doen. Het voelde alsof ik de hele dag op bed wilde blijven liggen en niks doen, gewoon echt helemaal niks.

Dus… Heel toepasselijk was hij voor gisteren.
Vraag je je af waarom, naast dat ik gewoon heel moe was? Dat zal ik je even kort vertellen.

Zondag heb ik een Beaglewandeling gedaan met mijn moeder, haar vriend, onze 2 Beagles en nog veel meer andere baasjes met hun Beagle(s). We gingen het blote voetenpad bewandelen in Bergen op Zoom. Je kan zo nu en dan wat foto’s verwachten op de Instagram van onze lieve Beagles via @ kaiserbeagles – daar staan inmiddels al wat foto’s op. Heb je zelf toevallig ook een Beagle en ben je lid van de Beagle Babbel Buddy’s of de Vrienden van de Beagleclub? Dan kun je daar Alle(!) foto’s zien van mij, maar ook van andere mensen die mee waren.
Het was een pittige wandeling voor mij, omdat het diverse ondergronden heeft (stenen, modderig, zand, etc.) en ook bergjes op- en af. Lichamelijk dus heel pittig. En daarom was ik gisteren zo ontzettend moe. Niet normaal, want normaal ben ik niet bijzonder moe na iets meer dan een uur wandelen, maar zoals ik al zei waren de omstandigheden vermoeiend.

Hoe was jullie maandag?

Laat je een reactie achter hier en bij de andere artikelen hier op Blogging MiKa?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief