Ik ben wel een beetje erg slordig geweest heb ik gemerkt, dus is er geen Sunday & Chill op 1e paasdag en geen Monday Quote op 2e paasdag. We zijn inmiddels op dinsdag 18 april aangekomen en dus voelde ik mij verantwoordelijk om even jullie een mooie Dinsdag spreuk te geven op deze regenachtige (herfstachtige) dag.

Monday quote? ❤ Dinsdag spreuk

En daarom zeg ik dat dit een mooie quote is voor jullie om te onthouden. Ik vergeet jullie echt niet hoor, maar soms heb ik geen inspiratie of is het te laat om een artikel online te plaatsen of überhaupt aan te beginnen. Dus heb ik het hopelijk weer een beetje goedgemaakt met deze Monday quote? ❤ Dinsdag spreuk als ik zeg dat er leuke dingen aankomen op Blogging MiKa?

Misschien heb jij ook iemand die je dit wilt zeggen? Die tante die je al lang niet meer hebt gezien, je Oma die echt even een bezoekje verdient of je beste vriendin die je al zo lang niet meer hebt gesproken?

Tipje op deze dinsdag: Deze is wel leuk om even door te sturen? Of stuur even een lief berichtje… de kleine dingen doen het hem.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief