Oei, ik heb al even niet meer geblogd, maar ik ga het helemaal goedmaken (ideetjes mag je altijd geven). En daarom ga ik vanaf nu, meer tijd besteden aan inspiratie en zal ik proberen zoveel mogelijk te bloggen. Vandaag trap ik af met mijn Moederdag 2015 – Look. Afgelopen zondag 10 mei was het Moederdag en ik had zin om eens lekker met make-up te spelen. Kijk je mee naar mijn look?

Oh ja, en voordat ik het vergeet: Mam kreeg een Prunus – Okame (sierkers) en een Magnolia – Betty. Deze had ze al eigenlijk een paar weken eerder dan het eigenlijk moederdag was, maar ze kreeg het toch voor moederdag, dus ach, wat maakt het uit. Mama zegt altijd “Wij hebben altijd moederdag”, dus daarom hecht ik er niet veel waarde aan om het persé op de dag te geven.

Maar over tot de orde van de dag: Ik ga jullie mijn Moederdag 2015 – look laten zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb oogschaduw gebruikt uit mijn Sleek showstopper palette, eyeliner van Catrice, mascara van L’Oréal, foundation van MAC, concealer van Make-up Studio, losse poeder van Catrice, shape is Catrice bronzer (limited edition), blush weet ik even niet, highlighter van MUA, geen lipproduct. Ook gebruikte ik oogschaduwbasis (Catrice). Wenkbrauwproduct komt binnenkort op mijn blog.

Ik koos bewust voor een look die niet te heftig was, maar wel met mooie kleuren. Daarom koos ik voor compensatie een fijne grote winged eyeliner. Daar tegenover geen product op mijn lippen. Waarom? Ik ging nergens naartoe, en eigenlijk gebruik ik alleen lipproduct wanneer ik even ga wandelen met Punkie (jullie weten allemaal wel dat dat mijn 5 jaar jonge Beagle is toch?), of als ik op visite ga of met een feestje.

12-05-2015 Moederdag look 10-05-2015
Ik heb op moederdag, samen met mam een hele fijne, rustige dag gehad waarbij wij lekker samen buiten hebben gezeten, lekker niks gedaan. Letterlijk en figuurlijk. We hebben zelfs nog even heel hard gelachen om iets heel onbenulligs (vies drinken) en gelachen om gekke Punkie. Kortom, een lekker rustig dagje.

Natuurlijk wil ik van jullie ook graag weten wat jullie aan jullie moeder hebben gegeven, wat jullie samen altijd doen op een dag als moederdag. Ben je extra lief voor haar geweest? Heb je misschien nog iets leuks gedaan? Kortom, deel je dag met mij en mijn lieve bloglezers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Voor iedereen die zijn/ haar moeder niet meer heeft of voor jou, ja jij die dit zit te lezen, die een “2e moeder” had aan haar overleden vrouwelijke familielid…
Kortom: Voor iedereen die haar vrouwelijke voorbeeld is verloren; Heel veel sterkte en een dikke knuffel.
Hopelijk heb je heel veel steun kunnen krijgen van de mensen om je heen. “I feel sorry for you”
Laten we hen nooit vergeten.

Verder: Dit was dus mijn look. Laat ook gerust weten wat je ervan vind.
Veel vragen vandaag, maar op 1 vraag antwoorden mag ook (kuch ik zou het wel leuk vindenkuch) dus.. Ik kijk uit naar jullie comments.
Blogging MiKa

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief