<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/12138599/?claim=4qdznyxh494″>Follow my blog with Bloglovin</a> Vandaag heb ik wat leuk voor jullie. Een leuk hebbedingetje voor onze nieuwste smartphones. We kunnen inmiddels namelijk allemaal niet voor zonder onze smartphone. We doen er alles mee; we bezoeken blogs, Instagram, Twitter, Facebook, we checken onze mail, maken oneindige Selfies, chatten met onze vrienden. Don’t forget to call your dad and text your mommy by Whatsapp.

Kortom,
Onze smartphone is ons leven, als hij beschadigd is hebben we een probleem en een nog groter probleem als het niet fashionable is toch ladies? Vandaag help ik je uit de brand, want dit gaat uiteindelijk niet eens meer om onze smartphone, maar ook is het onze portemonnee. Whut? Ja inderdaad, kijk snel verder.

FAB logoModemerk FAB. is een te gek Amsterdams merk die ontwerpen niet alleen prachtige lederen telefoonhoesjes!
Je kan bij FAB. terecht voor tassen, schoenen, clutches, te gekke accessoires. Het houd niet op.
Het is echt te leuk voor ons dames.

FAB

Het ziet er te gek uit. Super vrouwelijk en chique tegelijk.
Zoals je ziet heb je wat meer basic telefoonhoesjes, maar ook hoesjes speciaal voor de iPhone 5, iPhone 5S en de Samsung Galaxy S5 is in aantocht, deze worden binnenkort verwacht bij Modehuis FAB.

Fabienne Chapot - ontwerpster FABFabienne Chapot – de ontwerpster van al dit moois is niet vies van lekker veel hartjes studs, diamantjes en gouden binnenvoeringen.

 

fab-wallet-roze

In de meest populaire versie, de FAB. Studs wallet vind je alles wat je nodig hebt om je hoesje te gebruiken als “case” en als portemonnee. Waarom? Deze wallet is voorzien van uiteraard de leuke uiterlijke dingen, maar vooral het functionele gedeelte wat erg fijn is.
Deze wallet heeft een vakje waar je smartphone precies inpast, waar je je pinpas kwijt kunt, waar je geld kan opbergen, maar zelfs je lipgloss in past.
En niet heel erg onbelangrijk: Je kan hem veilig vervoeren met het polsbandje.
Dus als je lekker gaat shoppen of een avondje lekker door gaat halen in de kroeg, hij hangt veilig om je pols. Niks aan de hand.

fab-folio-salmon-3De iets kleinere versie, de  “Folio case” hoeft zeker niet onder te doen qua functionaliteit en mooiheid.

De Folio Case is ook perfect passend voor je iPhone 5/ 5S of zelfs binnenkort ook voor je allernieuwste versie Samsung Galaxy S5. Perfect sluitend en aansluitend, mede door de magneetsluiting en de tekst aan de binnenkant schreeuwend naar jou “You Are Fabulous Today!” en dat is dus echt heel erg fijn om te lezen, telkens wanneer je je telefoon gebruikt. En dat is toch wel ontzettend vaak tegenwoordig.

En mede door dit hoesje raakt je beeldscherm niet beschadigd en er wordt overal aan gedacht.
Want bij dit hoesje hoef je je awesome smartphone niet eerst uit het hoesje te halen. Nee hoor, Fabienne heeft ook aan de Selfie- liefhebbers gedacht. Met dit hoesje moet foto’s maken geen probleem zijn, terwijl jou iPhone zich in deze FAB. Folio Case bevindt.

Dit hoesje is trouwens niet alleen heel handig, dit hoesje is ook ontzettend praktisch.
Hij heeft namelijk een speciaal vakje voor al jou pasjes. OV- pas, pinpas, zorgverzekeringspas, creditcard, het kan er gewoon lekker in mee vervoerd worden zonder kwijt te raken.
Kleiner dus maar zeker niet minder praktisch. En ook hier de geweldige studs.

fab-pouch-ip5-salmonHier een heel ander voorbeeld. Maar ook hier gaat je iPhone met gemak in.

Dit is de FAB. Pouch.
De pouch is ontzettend slank, omdat hier alleen je telefoon in gaat.  Dus geen pinpas, lipgloss en telefoon in een hoesje. Zelfs niet alleen je pasjes in het speciale vakje. Dat zit hier allemaal niet in.
Dus heb je alleen bescherming nodig dan neem je de pouch.

De pouch van FAB. is ook vol met gave studs bezet. Heel romantisch en slank zonder poespas.

Handigheidje: Hij is er in meerdere maten, en heeft een pull-tab waardoor je telefoon simpel eruit gaat zonder je nagels te moeten breken en beschadigen. Woehoe.

FABZo zie je maar. Bij FAB. kan je voor al je wensen terecht en ben je verzekerd van een fabulous uiterlijk van je telefoon en perfecte bescherming.

De FAB. cases zijn van leder! Dus heel veel luxe en stevigheid. En bescherming ten volle 100% met de schattige hartjesstuds, maar ze zijn er ook met sterretjesstuds of “gewone opdruk!”

Voor ieder wat wils. Wel voor nu alleen voor de iPhone 5 of 5S! Houd daar even rekening mee dames. Andere smartphones passen nog even niet, maar wie weet komt dat ooit.

FAB. heeft een eigen website waar je kan bestellen of rondkijken, informatie verkrijgen en de links vinden voor de FAB. Facebookpagina , FAB. Twitter , FAB. Instagram en FAB. Pinterest

Ik ben echt enthousiast en vind het jammer dat ik er niet zelf een heb. Wat zijn ze leuk en handig.
Zelf zou ik echt voor de Wallet gaan. Ideaal.

En voor ik het vergeet: Check out FAB. Blog

Leuk ook om te weten:
FAB. voegt aan elk product een hartje toe welke een gelukswens voor de ontvanger symboliseert. Super cute.
EN dit nieuwtje kreeg ik van Sabine, via MobielBereikbaar.nl en dat vind ik echt heel leuk, kijk eens bij hen op de website om te zien dat ze niet alleen Apple accessoires verkopen en alles voor Samsung maar ook nog ASUS, HTC, SONY, Nokia, Acer, LG, Huawei, Microsoft, Blackberry, en Motorola. Merken in overvloed. Have shoppingfun bij Mobiel Bereikbaar en FAB!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen, meer informatie te krijgen over fijne, leuke hippe hoesjes voor je telefoon.

Liefs,

Michelle