Een tijdje geleden zag ik een leuke oproep op Facebook (klik) en ik werd er heel erg enthousiast van. Het is iets wat je niet vaak hoort of ziet, want parfum kennen we allemaal wel. Maar een parfum die niet voor jou, maar voor je tas is? Daar had ik nog nooit van gehoord. En dus reageerde ik ook en raakte in contact met Engelina Hummel. En Engelina vond dat ik een geschikte kandidaat was voor dit product en om daar een mooie review van te maken, dus hierbij dan ook….
Mijn review over

MJS ❤ Bags perfume

MJS ❤ Bags perfume, even kennismaken (bron)

Als vrouw die vele tassen “onder haar neus” voor bij ziet gaan door mijn werk en natuurlijk mijn eigen tassen en koffers ben ik me heel bewust van de geuren die ze mee brengen. En die waren niet altijd even aangenaam zo ook mijn eigen tas niet. Muffe geuren van fruit, een lunch of sportkleding maken je tas geen geliefd geur project.
Wist je dat wij mensen ook beoordelen op geur? En die geur zelfs opslaan in ons geheugen?

We hebben overal heerlijke geuren voor, waarom niet voor onze tassen die we vaak dagelijks met ons mee dragen? Denk je eens in, je gaat naar de sportschool en opent die tas waar wekelijks je bezwete spullen uit komen? Of je luxe leren clutch die je de vorige avond hebt gebruikt en je wijntje viel om. En wat stoppen wij dames allemaal in onze tas, allemaal producten die vaak een eigen geur mee brengen.

En wat Engelina hier aangeeft over de geur opslaan, wat je doet denken aan iets of iemand, dat heb ik ook ondervonden toen ik voor deze review de parfum even op mijn polsen spoot. Ik ging terug in de tijd met 1 van de 2 geuren, wat ik helemaal niet had verwacht gezien de geuren best uniek zijn en bedacht door Engelina voor haar merk MJS Bags perfume.

mjs-bags-perfume-wings-i-care

Over naar de review!

MJS Bags Perfume
Parfum voor je tas dus.

Links zie je I Care
“Deze warme combinatie is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier en zachte vanille. Dit is zonder twijfel de warmste mengelmoes van alle ingrediënten onder de geuren. De geur is zacht en sensationeel voor je reukorgaan. Gebruik het ook gerust in je dekenkist of linnenkast en je geniet nog meer.”

Rechts zie je Wings
“Wings is frisser dan fris. Deze mix van goudsbloem, fresia, bessen, pioenroos, lelie en vanille heeft alles wat je nodig hebt om je tas heerlijk fris te laten ruiken. Een weldaad voor sporttassen en koffers. Met Wings vervliegen alle nare geurtjes.”

mjs-bags-perfume-i-care-wings

Per flacon krijg je 30 ml! Dat is echt een hele fijne hoeveelheid, want zoals jullie denk ik wel weten krijg je deze hoeveelheid gemiddeld ook per “normale” parfum of andere lekkere geuren.

Qua uiterlijk zien ze er ook heel mooi uit moet ik zeggen. Deze foto’s heb ik overigens van de website van Engelina (MJS Bags Perfume) en ook die zijn meer dan geslaagd. En omdat ik zelf alleen de samples heb, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de foto’s! Het ziet er echt heel mooi uit vind ik, zo’n strakke moderne fles en een stoer etiket met toch sierlijke letters. Een mooie afwisseling van het stoere met het klassieke.

Deze geuren zijn niet alleen voor vrouwen! zo beschrijft ze website, dus vrouw ben je opzoek naar een leuk cadeautje voor je man? Koop eens een keer iets aparts voor die vieze sporttas van hem of die vieze werktas. Lekker een beetje van Wings erin spuiten in de ochtend en hij kan weer mee. En man, ben je opzoek naar iets leuks voor je tassen verslaafde vrouw? Kijk eens hier… een parfum voor haar tas in plaats van voor haarzelf. I Care is een hele fijne geur voor haar.
Maar hey, dat zijn maar voorbeelden. Het kan ook andersom… kijk gewoon waar je van houd.

Mijn eerste indruk van de geuren!

wings

Ik heb dus zoals ik al zei de geuren even op mijn pols gespoten om de geuren goed te kunnen beoordelen en ik ga ze nu bespreken.

Beginnend met WINGS

❤ Wings is inderdaad, precies zoals de omschrijving verteld, een onwijs frisse geur. Ik denk dat dit komt door alle bloemengeuren die erin verwerkt zitten in dat in combinatie met een snufje vanille, maakt het een lekker verfrissend geurtje.
Als ik deze zou kopen zou dat zijn om eens per week of eens per 2 weken? Afhankelijk van de houdbaarheid van de geur, lekker op je beddengoed en dekens sprayen en een beetje in de kledingkast, maar ook op kussens bijvoorbeeld in je woonkamer is het een heerlijke verfrissing. En nu hoor ik je denken: “Het is toch een parfum voor je tas?” Ja, dat klopt, maar je kunt het op alle soorten textiel gebruiken. Daar is het voor. Dus ideaal om multifunctioneel te gebruiken/ toe te passen. En deze geur is daar uiterst geschikt voor om de boel op te frissen.

i-care

En dan denk ik toch wel mijn favoriet. Ik heb het idee dat I Care een dupe is van een “normale” parfum. Hij doet mij namelijk denken aan de tijd dat ik op school zat en een (vrouwelijke) onderwijs assistent die geur droeg. Ik krijg er een heel fijn gevoel bij, heel warm, vertrouwd ook wel. Dus precies zoals de geur ook ruikt: warm.

❤ I Care is echt een hele fijne, warme geur. Perfect voor de herfst/ wintertijd die wij nu in aan het gaan zijn en steeds ook een beetje meer. I Care is niet voor niks heel warm als je kijkt naar wat er allemaal in zit; verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier en zachte vanille…. heerlijk. En ook deze is niet alleen perfect voor je tas, maar ook voor je dekens en interieur textiel.

mjs-bags-perfume-i-care-wings

Kortom: MJS ❤ Bags perfume is een hele grote aanrader voor zowel de man als de vrouw. Een leuk cadeautje van 30 ml voor een leuk prijsje al zeg ik het zelf hihi.

women-2335526_1280Praktische informatie:

MJS ❤ Bags Perfume koop je online bij Engelina Hummel via de website: mjsbagsperfume.nl
Elk flesje heeft 30 ml
Verkrijgbaar in 2 geuren: I Care & Wings
Ook verkrijgbaar in testflacons om je perfecte geur te vinden. Uiteindelijk wil je ze toch allebei hoor.

Socials van MJS ❤ Bags perfume:

Facebook (MJSbagsperfume)
Instagram (mjsbagsperfume)

Laat even weten…………….

Of jij bekend bent met parfum voor je tassen, of je MJS ❤ Bags Perfume al kent en wat je eerste indruk is van dit merk en deze parfum! Ik en Engelina zijn namelijk heel benieuwd of jij dit zou kopen en waarom wel of juist niet.
Ik zou het zeker kopen. Heerlijk! Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met dit fenomeen.

Dankjewel Engelina voor deze samenwerking en heel veel succes met je shop!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief