Wie mij al lang volgt weet dat ik altijd opzoek ben naar de perfecte producten voor mijn wenkbrauwen. En nee dat valt zeker niet mee, maar dat maakt niet uit. Want hey zo heb ik gelijk wat voor mijn blog. En vandaag is dat een wenkbrauwproduct van Milani. De Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown.  Ik zal hem vergelijken met mijn favoriete wenkbrauwproduct van de laatste tijd.

En als ik hem dan moet vergelijken, moet ik je natuurlijk wel eerst wat meer vertellen over deze Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown op zichzelf.

Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown

De Milani Stay put brow color komt in een glazen potje. Dit is dus hetzelfde als bij MAC, alleen is het potje van MAC mooier naar mijn mening. De verpakking is daarmee niet persé onhandiger. Daar ben ik namelijk niet heel erg kieskeurig in en gaat het mij vooral om de inhoud.

Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown

Op het potje staat aan de zijkant, op het glas zelf het merknaam zelf. Prima, basic, niet bijzonder.

Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown

En bij het opendraaien zie je direct het product. Een mooie crème product voor je wenkbrauwen.

Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown

En dat het een mooi crème product is, dat kan je zien op deze swatchfoto.

Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown

Hier zie je dus even een hele close-up van het product. Maar omdat dat lang niet alles zegt, vertel ik er liever wat meer over. Gewoon mijn ervaring met het product.

Wat vind ik van het product?

Daar ben ik best tevreden over.
Het is een fijn product, maar en waar ik vooral erg tevreden over ben: het kwastje. Die staat hier niet op de foto, maar die kon je al in een eerdere review zien. En die werkt gewoon super fijn. Die heeft vooral mijn liefdesverklaring dus wel verdiend zoals je leest. Een perfect kwastje en er zit een borsteltje aan de andere kant.
Wat ik ook een pluspunt vind is dat het product, naast dat hij fijn werkt als product op zichzelf ook een mooie kleur heeft; een bruine kleur met een hele lichte rossige ondertoon. Deze valt na aanbrengen niet heel erg meer op overigens, maar hij is er wel. Dit vind ik eigenlijk helemaal niet erg, want wanneer je een hele grijze ondertoon hebt wordt het al snel grauwig en dat is soms niet zo mooi. Tevens afhankelijk van je eigen haarkleur.
Maar om even ook wat dieper in te gaan op het product gaf ik al aan dat het een heel mooi en fijn crème product is, maar het product vergelijkend met MAC is deze Milani Stay put brow color toch een tikje droger. En dat vind ik eigenlijk een nadeel. Hierdoor kan het wat moeite opleveren met het egaal aanbrengen van je product, ondanks dat fijne kwastje.

Op mijn wenkbrauwen:

https://www.instagram.com/p/BM6TfW-gYWe/?taken-by=bloggingmika

Misschien zie je het niet heel erg duidelijk, maar hier zie je hem wel in combinatie met een ooglook.
Ik zal proberen er de volgende keer erbij te zetten wat ik draag, want dat is misschien wel leuk voor jullie om te weten.

De vergelijking:

Dan ga ik toch liever voor MAC. Deze is echt net iets fijner qua aanbrengen; omdat hij wat romiger is. Dus daarin heeft MAC gewonnen.
Houd dat dan in dat deze Milani Stay put brow color ❤01 Soft Brown niet goed is en ik hem dus niet zou aanraden? Nee absoluut niet, dat is niet het geval. Milani Stay put brow color vind ik namelijk wel degelijk een aanrader. Zeker wanneer je naar de prijzen kijkt;
MAC Fluidline brow gelcrème – €19
Milani Stay Put brow color – €12,49
Dus Milani is voor je portemonnee wat vriendelijker! En omdat hij ook echt heel fijn is, zoals ik zei is hij dus zeker een aanrader.

Maar ik ben wel benieuwd wat jullie hiervan vinden. En of jullie de vergelijking ook kunnen maken, daar ben ik dan vooral heel erg nieuwsgierig naar. Deel dus vooral je ervaringen met mij en andere lezers. Daar hebben we allemaal wat aan uiteindelijk en ik vind het leuk om te lezen. Dus deel je ervaringen over deze Milani Stay put brow color in de reacties, of naar aanleiding van mijn review en hopelijk tot snel.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief