Als het gaat om wenkbrauwen bijtekenen heb ik inmiddels 2 favorieten. De eerste is van Freedom en vandaag wil ik jullie de andere favoriet laten zien. De Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe! Want dat is echt een mooi, bijzonder product.

De Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe is net als dat we de MAC Fluidline brow gelcrème en de inmiddels andere favoriet van mij, de Freedom Pro brow pomade!

Als we kijken naar de betaalbaarheid:
MAC:        €18,50
Milani:     €12,95
Freedom: €7,49

Freedom is het goedkoopste, MAC het bekendste? Toch wil ik je vandaag de Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe laten zien. Ik gebruik hem al een tijdje en ik wissel hem af met de Freedom variant, dus ik kan er een oordeel over geven inmiddels. En die wil ik graag delen.

Als we dan beginnen met wat foto’s.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

Als je hem binnenkrijgt dan komt hij in deze verpakking. En ik zal maar gelijk eerlijk zijn: ik had een slecht gevoel hierover. Ik ben gewoon niet van dit soort verpakkingen en zie dan bijvoorbeeld liever nog die van MAC of Freedom. Die komen tenminste nog in een mooi doosje.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

De achterkant is ook een wirwar aan teksten die ik eerlijk gezegd nooit lees. Die verpakking boeit mij nooit. Ik ben daar gewoon heel duidelijk over.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

De inhoud, daar ben ik altijd heel nieuwsgierig naar.
Excuses overigens voor de achtergrond van de foto’s. Dit is een schoenendoos waarvan ik dacht dat hij heel tof zou zijn voor de achtergrond, maar bij het editten zag ik al die vieze vlekjes. Ik heb ze geprobeerd te verminderen met het bewerken, maar dat was niet mogelijk. Let daar dus niet teveel op.

Maar in de verpakking zit dus het potje met de Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe zelf en een kwastje met aan de andere kant een borsteltje.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

Als we dan maar gelijk beginnen met het borsteltje/kwastje dan ga ik je daarna meer vertellen over het product zelf. Dit borsteltje is klein, maar werkt heel erg fijn. Echt, regelmatig pak ik deze erbij. Gelukkig heb ik ook een echte kwast van Boozy brushes die exact hetzelfde doet en dat is een heel groot compliment, want ik vind deze kwast echt perfect voor mijn wenkbrauwen en nog fijner dan het officiële kwastje voor wenkbrauwen. Dus dat deze daarbij in de buurt komt vind ik wel heel erg fijn. Hij is alleen net wat verfijnder nog, maar ze lijken erg op elkaar. Like it.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

Overgaand op het product zelf. Dit is het potje. Een zwart glanzend dekseltje op een glazen potje. Chique.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

De verpakking is klein, het is een redelijk diep potje met een fijne inhoud.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

Dat diepe kan je hier wel een beetje zien.

Maar over het product; wat vind ik daarvan?

De kleur:

De kleur is prachtig. Echt heel erg mooi. Hij matcht super fijn. Hij is net wat lichter dan de blonde versie van Freedom, maar in tegenstelling tot vele andere producten is deze qua kleur zelfs op te bouwen als je dat zou willen. En nee ik wil dat niet, maar het is wel degelijk mogelijk met dit product en ik denk dat meiden die ombre brows willen, dat juist zij dit heel erg kunnen waarderen, dit product.

De formule:

Die is echt heel erg fijn. Hij is redelijk stroef op de een of andere manier, hij is wat dikker en wordt niet zachter naarmate je hem langer gebruikt. Dat heb ik bijvoorbeeld wel bij Freedom. Die wordt wat dunner op de plaats waar je hem telkens gebruikt met je kwast. Deze Milani blijft zoals hij is als je hem voor het eerst gebruikt. Dat vind ik top. Echt heel fijn.

De formule van dit product vind ik overigens niet storend.

De dekking:

Die kan je dus opbouwen zoals ik al zei.

De houdbaarheid:

Zeker met een goede wenkbrauwgel blijft hij echt heel goed en heel mooi zitten. Als ik hem nog eens mag vergelijken voor je met Freedom is deze net wat kleurvaster. Het is niet zo dat als jij per ongeluk over je wenkbrauwen gaat met je vinger terwijl je wenkbrauwgel er nog niet op zit dat hij al vervaagt. Deze is dus heel fijn en je moet echt moeite doen om het weg te krijgen. Heerlijk.

Kwaliteit/ Prijs:

Prima. Ik heb het ervoor over om €12,95 te geven als een product is zoals ik het wil.

Maar!

Ik vind het niet erg, maar het kan zijn dat je hem te dik vind zoals ik al aangaf. Hij is behoorlijk stroef en het kan zijn dat jij ervaart dat hij een dik plakkaat geeft op je wenkbrauwen. Borstel dan gewoon even extra je wenkbrauwen door als je dit merkt. Ik merk het niet en vind het niet storend of opvallen, maar ik snap dat sommige dit zullen vinden.

Ik zal je even de foto’s laten zien.

Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe

Boven dus zonder wenkbrauwproduct en onder met de Milani Stay put brow color ❤ 02 Natural Taupe.

Nogmaals: ik ben er echt onwijs blij mee en vind het een mooi product dat het goed doet.

Aanrader dus.
En ik ben benieuwd wat jij ervan vind als je dit product kent. Deel je ervaringen zou ik zeggen. En misschien ken je dit product niet, maar wil je het wel kopen? Dat kan via deze link -> Klik hier! <–

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief