Foundation is echt daadwerkelijk het moeilijkste om te kopen. Ik heb er nu nog steeds problemen mee.
Weet je, ik ben ook gewoon ergens achter gekomen; foundations voor de lichte huid zijn heel vaak roze! En als ik zeg roze, dan bedoel ik ook echt roze. Ja oké, of oranje; dat kan ook. Dat merk ik niet eens als ik het aanbreng, maar als ik het afgepoederd heb. Gek he, dan heb je dus ook gewoon concealer opgedaan, dus je zou denken dat je er dan minder last van hebt. Wrong! Dat dacht ik dus ook. En hoe zit dat dan met de Milani conceal + perfect in de kleur 00B?


De Milani Conceal + perfect 2-in-1 foundation en concealer!
Dat is de officiële naam.
En ik heb 00B. Je hebt ook nog 00A, 00, 01, etc.
De 00A en 00B zijn de allerlichtste in de familie van de Milani conceal + perfect.

De verpakking

Een erg mooie als je het mij vraagt. Strak, geen poespas en onnodige informatie. Gewoon een basic verpakking met een goede stevige dop met een pompflacon.
30 ml is ook een hele prima inhoud, eigenlijk ook gewoon standaard te noemen en dus helemaal prima.

Verkrijgbaarheid

Top! Verschillende webshop verkopen hem. Dus even op een rijtje:

Boozyshop
Beauty88
The Make-up Spot

Daar zou ik hem bestellen, als ik hem nog een keer kocht.

De kleur, swatch

Ziet er best goed uit toch, zo de eerste indruk? Niet te licht, niet donker, mooi geel van ondertoon.

Beoordeling kan hard zijn….

Maar dat valt wel mee. 

Ja hij valt iets roze uit, maar niet heel erg extreem zoals de meest roze foundation die ik ken, maar hij verkleurt wel een beetje na het aanbrengen van je poeder.

Qua dekking:
Medium.
Althans, zo ervaar ik hem. Ik heb er deze keer geen foto’s bij gedaan, omdat het toch best wel persoonlijk is. Maar ik vind hem minder dekkend dan de Catrice HD liquid foundation (de matte), want die is echt heel erg hoog qua dekking en mijn favoriet.
Ik zeg overigens niet dat hij slecht dekt, maar niet zo hoog als de Catrice. Wat ik best gek vind, want hij heet conceal + perfect “foundation + concealer”. Dat ervaar ik zeker niet zo. En toch breng ik hem aan met een beautyblender, dus daar ligt het niet aan.

Kortom: Ik zou hem niet weer opnieuw kopen. Ik heb ooit ook eens 00 gekocht, maar die was weer heel oranje en te donker.
Eigenlijk ben ik nooit tevreden over Milani conceal + perfect geweest, dus dat zal ik dan ook wel niet meer worden heb ik zo’n idee.

Ben jij wel verliefd op de Milani conceal + perfect foundation?
Of juist niet?
Laat het weten in de reacties. 

Liefs,
Michelle