Mijn Spotify ❤ Hier wordt ik gewoon blij van

Als er iets is wat heel veel mensen gebruiken om muziek te luisteren is het Spotify, en voordat ik Spotify gebruikte, was dat YouTube.
Heerlijk:
Ongegeneerd muziek opzoeken en beluisteren.

Tijden veranderen en ook mijn muzieksmaak groeit mee;
het wordt een nog grotere rotzooi dan het al was.
Mijn muzieksmaak is echt belachelijk.

Ik vind zoveel leuk, dat alles wat ik tot nu toe heb verzameld – en ik zag dat dat al sinds 2014 is – heb ik in een lijst gezet, zodat jullie van toen naar nu, mee kunnen luisteren naar mijn muzieksmaak. En hier zit alles in! Van muziek als ik melig ben, maar ook verdrietig, aan iemand denk of waar ik bij wegzwijmel of gewoon lekkere up tempo muziek.

Echt alles. Dus wil je dat zeker niet missen? Klik dan even door voor de afspeellijst.

Open in Spotify

Je eerste gedachte “OMG Serieus?”

Ja, sorry
Het begint al gelijk goed met allemaal muziek waar je echt van moet houden. En het is zo ontzettend veel… als je nu echt deze muziek niet aan kan, klik even verder zodat je bij andere muziek komt.

Wat kan je verwachten?

Het zijn 1.232 nummers
80 uur luisterplezier

dus een paar nummers wegklikken kan echt geen kwaad.

Question:
Van welke muziek wordt jij heel blij, verdrietig, brengt je terug naar mooie momenten, etc? Heb jij ook zo’n lijstje? Deel je Spotify link, dan ga ik zeker even kijken.

Mijn spotify account vind je door  ❤ Hier te klikken  ❤ 

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

1 Comment

  1. Claudia

    25 mei 2018 at 9:13 AM

    Wat mij opvalt aan jou lijst je houdt veel van Nederlands talige muziek, met af en toe een modern Amerikaans liedje ertussen.
    Ik heb geen spotify dus kan je mijn afspeel lijst niet laten horen, maar ik kan wel een beetje zeggen waar ik van houdt, ik vind soundtracks van films en series ontzettend gaaf zoals game of thrones, Titanic, lord if the rings , dat is altijd instrumentaal klassiek. Musical muziek greatest showman nu mijn favoriet, maar ook andere musicals on your feet, the lion king, ik ben dol op Disney muziek , duhuh dus ook de soundtracks zang en instrumentaal , artiesten luister ik nooit veel behalve Adele , Amy Winehouse , Il Divo , en de jazz cd van lady gaga met Tony bennet en natuurlijk de beste band allertijden Queen. Soms luister ik ook graag naar klassieke muziek zoals van het zwanenmeer. Opera kan ik soms ook hebben. Als ik moderne muziek luister is het gewoon de radio en altijd sky radio in de auto vaak.
    Dus mijn muziek smaak is compleet het tegen over gesteld van jou , het enige Nederlands zijn dus musical cd’s sommige zoals soldaat van oranje

Leave a Reply

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers op de volgende wijze: