Als het gaat om online shoppen, nou dan weten we allemaal de weg wel. De ene die shopt alleen beauty online, een ander alleen lifestyle dingen en een ander zoekt al haar fashion items bij elkaar online. En daarom heb ik zo het idee om jou eens te laten zien wat nu mijn meest favoriete webshops zijn! Dus welke webshop voor mijn make-up en welke voor mijn kleding en schoenen ik standaard een bezoekje breng wanneer ik iets wil kopen.

 

Mijn meest favoriete webshops!

Laten we beginnen met de webshops waar ik al mijn kleding koop!

Zoals jullie weten ben ik maar 1.50 m, kledingmaat 48/50 en schoenmaat 34. Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar het is wat het is en daar is niet veel aan te veranderen. Helaas zou ik bijna willen zeggen. Waar ik dan het beste kan slagen voor mijn kleding is:

Wehkamp
H&M

Wehkamp: vooral bovenkleding, heel soms een broek. Maar ook ondergoed koop ik hier.
H&M: Hier kan ik soms best goed slagen wat betreft broeken en dan met name de high waist skinny jeans. Zitten heel erg fijn en wat ze beloven is het ook: super goede skinny en ook echt goede hoogte.

Omoda
Sarenza

Dat zijn de plekken waar ik mijn schoenen koop. Ze zien er mooi uit, de kinderschoenen die ik dan weer nodig heb en je ziet niet dat het kinderschoenen zijn. Ik heb een hoge wreef en zij verkopen ook merken als Unisa, Gabor, Geox, en die hebben soms kinderschoenen die dan gewoon goed passen. Heel fijn.

Op deze 4 webshops val ik altijd terug als ik iets wil/moet kopen.

made with Recolor by Michelle Kaiser

Wanneer het op beauty aankomt heb ik toch ook wel mijn vaste webshops die echt favoriet zijn! Ik ben niet persé het type dat bij 1001 webshops besteld.
Ik bestel vaak mijn make-up producten bij:

Kruidvat
The Make-up Spot
Boozyshop
Douglas

Dat zijn de 4 waar ik eerst kijk. Maar wil ik iets specifieks, dan wil ik dat merk wel gewoon intypen op Google en dan kijken waar ik uitkom, maar dat is logisch. Je kunt niet alles verkrijgen in 4 webshops, al is het wel veel én veelal ook mijn favoriete merken.

Wat zijn jouw favoriete webshops?

Val jij ook altijd terug op jouw favorieten of vind je het juist leuk om te ontdekken?
Laat je reactie maar achter, want ik ben heel erg benieuwd naar jouw favorieten!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief