Vandaag is voor mij een drukke dag. Vanmiddag had ik een kinderfeestje van een meisje van 7 en dus wilde ik mij leuk aankleden. Netjes, maar wel met vrolijke kleuren. Het is tenslotte een kinderfeestje, dus kleurtjes zijn dan meestal wel welkom.
En terwijl ik dit typ kan ieder moment visite komen die wij verwachten, dus laat ik je snel mijn LOTD zien. Kijk je mee?


24-08-2013 LOTD4Ik droeg mijn donkerblauwe broek, deze heeft wat smal toelopende pijpen.
Daarover mijn super vrolijke shirt met de leukste kleuren van de regenboog. Daaronder droeg ik een lange zwarte top met kant eraan.
Verder draag ik mijn orthopedische donkerbruine laarzen.

24-08-2013 LOTD5Dit is echt mijn favoriete shirt voor warm weer, maar niet te warm.
Korte mouwen, geschikt voor heel veel doeleinden.

Qua accessoires draag ik meestal hetzelfde. MIjn Zinzi oorbellen die ik kreeg van mijn 22e-verjaardag-sgeld. Mijn Fossil horloge die ik kreeg voor mijn verjaardag van Mam en haar vriend. En mijn bril, ja ja het is ook een soort accessoire, alhoewel ik haar heel erg hard nodig heb hihi.

De armbandjes die je ziet op de foto heb ik weer afgedaan.

En dan mijn FOTD.

24-08-2013 LOTD1Shocking toch? Wat make-up bij mij doet? Brr.

24-08-2013 LOTD2Mijn Face of today.

Zoals je ziet, girly paars met roze lippen, daar kom ik trouwens nog op terug op die lippen.

24-08-2013 LOTDDit is mijn ooglook voor vandaag.

Ik deed een neutrale bruine kleur in mijn arcadeboog, een champagne kleur oogschaduw onder mijn wenkbrauw. En op mijn ooglid deed ik paars, toen heb ik een dikke rand met zwart oogpotlood gezet en vervolgens nogmaals het paars aangebracht. Toen natuurlijk eyeliner (Catrice liquid waterproof eyeliner) en mascara + oogpotlood.

24-08-2013 LOTD3En dit had ik in gedachte op mijn lippen.
De MAX (by Action) 2way- lipstick met gloss. Deze kennen we van MAX Factor – Lipfinity maar MAX heeft ze dus ook en ik liet ze al eerder zien in mijn shoplog en ik ben echt helemaal niet blij met deze lipstick/gloss.
Na anderhalf uur was ie al flink minder aan het worden en toen het tijd was om te gaan heb ik maar Rimmel London’s Vinyl Max lipgloss eroverheen gedaan. Vele malen beter.
Ik ben heel erg teleurgesteld in MAX glossy lipstick.

Hij voelt onwijs droog aan, smeert niet lekker en blijft niet lang zitten, dat is alleen nog maar de kleur. De transparante gloss brengt gewoon bijna niet aan. Of er niks op mijn applicator komt. Vreselijk.

Maar dit was dus mijn look. Ik vond hem verder wel erg leuk namelijk.

x Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief