Mijn liefde voor portemonnee hoesjes voor mijn telefoon is groot. Al een tijdje zocht ik er een en toen Telefoonhoesjestore mij benaderde was ik enthousiast. Een fijne samenwerking werd aangegaan en vandaag laat ik dan ook graag mijn nieuwe aanwinst zien: Mijn portemonnee hoesje voor mijn telefoon.

Allereerst:
Telefoonhoesjestore.nl heeft een mega aanbod voor jouw telefoon. Denk aan Sony, zoals ik voor mijn Sony Xperia Z3 een hoesje heb bij hen, maar je kan er ook terecht voor je Apple en Samsung.
En nee, niet alleen voor je hoesje, maar ook voor accessoires. Super fijn, zo’n alleskunner van een website. Lekker alles op 1 plaats zou ik zeggen en geen gedoe met 10 pakketjes van 10 verschillende shops (heb ik toch zo’n hekel aan). En heel betaalbaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit prachtige hoesje is degene die ik toegestuurd heb gekregen om voor jullie te reviewen en ik ben er ontzettend blij mee dat ik de keus heb gemaakt om deze te nemen. Het is om precies te zijn: “gestikt lederen portemonnee hoesje wit”. Zo staat deze beauty voor €13,95 op de website. Dan weet je waar je hem kan vinden onder de hoesjes

Eerste oog: WAUW! Die is chique & basic, maar wel erg mooi hoor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij het openen zie je gelijk 2 heel belangrijke dingen: Een fijne optie om je veilig te voelen, want hij heeft een hele stevige drukknoop- systeem en je kan je pasjes erin kwijt. Eigenlijk heb je dus geen tas meer nodig als je deze mee neemt. Gewoon een mini clutch dames.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze werkt echt super fijn. Soms heb je wel eens het gevoel “die gaat snel kapot”, maar dat heb ik nu niet. Ik zeg dit niet omdat ik deze opdracht heb gekregen, maar echt omdat ik dat denk. Ik heb het idee dat hier meer dan over nagedacht is en ik vind hem echt stevig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kijkend naar de details aan de zijkant zie je een mooi klein strookje extra leder zodat je telefoon echt heel erg stevig in het hoesje zit.
Normaal heb ik hier nog wel eens mijn bedenkingen over, hetzelfde als met het drukknoopje, maar wederom: dit is stevig en werkt perfect. Ik ben altijd bang dat mijn telefoon dan te vast zit. Maar nee hoor: Je telefoon kan je er zo in doen en ook gemakkelijk weer uithalen.

En helaas voor mij mag ik pas weer in juli 2017 (mag ik even huilen?!) weer een nieuwe telefoon; waarom ik dit zeg is, omdat ik graag een iPhone wil (ja die nieuwe 6 ja). En leuke bijkomstigheid: de hoesjes zijn zo leuk, vooral bij telefoonhoesjesstore kun je leuke dingen vinden is mij opgevallen. Dus ja, ‘eat your heart out’ zeggen ze dan he. Maar echt: Ik vind hoesjes zo leuk.
Even wat voorbeelden: iPhone 5s hoesjes, maar ook de iPhone die ik zoo graag zou willen hebben maar zoals ik al zei nog heel lang op moet wachten – en dus ik alleen even kan kwijlen bij de iPhone 6s hoesjes.
Zo ook deze ge-wel-di-ge iPad hoes waar ik helemaal verliefd op ben 😍!!!!
Verder zal ik je niets meer laten zien en adviseer ik je vooral zelf iets leuks uit te zoeken, nadat je dit hebt beantwoord:
Welk hoesje vind jij het allermooist bij telefoonhoesjesstore?
Want ik wil natuurlijk wel weten wat jij op het oog hebt, op je wishlist.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik ben in elk geval heel erg blij met mijn hoesje. Wat vind jij ervan? Goed gekeurd?
Laat je weten welk telefoonhoesje op jouw wishlist is komen te staan?

En uiteraard: Dankjewel voor het lezen van mijn blogpost en tot snel.
Liefs,
Michelle

🚩Disclaim: Dit is een betaalde opdracht i.s.m.: telefoonhoesjestore

Je mag het delen ❤Vind ik Lief