De Kerstmis zit er alweer op lieve bloglezers. Wat is de tijd snel gegaan. Echt bizar hoe je er eerst tegen aan zit te kijken en je dan opeens weer inlogt op je blog met een bommetje inspiratie en je bedenkt “Over 4 dagen is 2014 voorbij en gaan we onze goede voornemens weer bedenken!” oh yeah back to the reality. En omdat ik jullie in de steek heb gelaten en bizar weinig heb geblogd ga ik aankomende dagen lekker bloggen (lees: ik ga vanaf nu lekker inplannen met diverse blogjes!). Ik heb er zin in. Maar voor vandaag kan je verwachten: Wat ik allemaal heb gedaan deze Kerst, wat ik heb gedragen qua kleding, accessoires en make-up en even lekker kletsen zeg maar. Ik heb jullie gemist, dus lees lekker mee.

Kamer
Mijn kamer had ik dit jaar eens anders dan anders. Geen kerstboom maar een hoge vaas met kerstversiering, rozen en batterijverlichting. De overige rozen had ik naast de vaas, en ik heb een hartje er neer gelegd, een paar losse dingen, kroonluchter (kerstboomversiering) aan mijn lamp gehangen (niet op de foto) en mijn 2 Kerstballen met verlichting voor het raam. Ik had dit jaar even geen zin in de boom optuigen. Ik heb er 2 waar ik uit kan kiezen (een normale en een aan het plafond), maar ik koos voor dit. Minimalistisch gezellig.

Met Kerst ben ik 1e Kerstdag samen met mijn moeder en mijn Beagle (Punkie) naar mijn Duitse Oma geweest (moeder van overleden vader), waar ook traditie getrouw mijn Oom, Tante en Neef komen als wij er zijn. Super leuk, alleen door de griep kon ik niemand en niets horen/verstaan. Ik had ingetrokken trommelvliezen die sinds gisteravond weer geopend zijn enigsinds. Top, not. Maar oké… We waren om 11u vertrokken ‘s morgens en om 20:00 uur weer thuis ‘s avonds.
We hebben daar lekker gegeten. Echt mijn Oma kan heerlijk koken. En het is fijn dat we nog naar haar toe kunnen, daar gaat het dan vooral om. Mijn Oma is eind in de 70 dus ik koester de tijd dat ik bij haar kan zijn. En ik tut mij dan ook lekker op. Dat laat ik ook graag zien.

Maar eerst:
Er was ook nog een 2e Kerstdag gisteren. Toen was ik lekker thuis, samen met mijn Moeder en Punkie en kregen we visite. Wat ook heel fijn was.
Ook wederom lekker gegeten. Want ook mijn moeder kan lekker eten koken.

Dus zal ik dan maar mijn outfit e.d. laten zien.

Kleding en Accessoires1
Mijn outfit
Jurkje met legging en bling bling vestje.

Kleding en Accessoires2
Ik vond het zelf wel een geslaagde kerstoutfit.

Kleding en Accessoires
Qua sieraden had ik dit om.
De armband had ik gekregen en gelijk omgedaan, vond hem zo leuk. Beide kerstdagen om gehad.

En dan mijn make-up. Mijn favoriete onderdeel:
Make-up1
Full face

Make-up2
Meer van de zijkant

Make-up3
Close-up

Make-up4
Full face close-up

Make-up5
En de ooglook

Ik was er echt heel erg blij mee.
1e Kerstdag maakte ik ‘s avonds voordat ik mijn make-up eraf haalde ook nog een foto van mijn ooglook, dus dit is ‘s morgens rond 10u erop gegaan en de foto is gemaakt, waarschijnlijk rond 11 uur ‘s avonds:
Make-up
met flits

Ja, ik vond het een zeer geslaagde look.
Mijn Kerst was ook goed geslaagd. Ondanks dat ik mijn oren dicht had zitten was ik erg tevreden over de Kerstdagen. Helaas had ik helemaal geen kerstgevoel. Zonde.
Maar hey, we hebben vandaag toch nog sneeuw gekregen, wie had dat gedacht jongens.
2014-12-27 16.13.38

Maar natuurlijk wil ik ook van jullie weten wat jullie hebben gedaan, wat jullie van jullie look hadden gemaakt… dus heb ik iets opgezet op Facebook:

Lieve allemaal,Hopelijk hebben jullie allemaal een hele leuke en fijne kerst gehad dit jaar. En omdat ik wel benieuwd…

Geplaatst door Blogging MiKa op Zaterdag 27 december 2014

Doen jullie mee? Er hangt een verrassing in de lucht hoor… dus zou je echt niet even daar klikken?
Binnenkort doe ik misschien wel een echte winactie. Spannend.

Maar… dit was dus even een berichtje van mij.
Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

Fijne avond nog.
Kruip lekker op de bank met een kop thee, koffie of chocomelk en enjoy.

Liefs,
Michelle