Het is voor mij altijd een feestje om Timehop te openen, omdat ik dan allerlei leuke tweets voorbij zie komen en Facebookfoto’s en gewone foto’s die opgeslagen zijn op mijn telefoon.
En op donderdag doen heel veel mensen aan Throw Back Thursday. Op Twitter, Facebook, blogs, Instagram, Snapchat, Instagram Story’s, etc.
En ik dacht… waarom doe ik dat niet over mijn Instagram foto’s door de jaren heen, om jullie mee te nemen in mijn verleden: door mijn oude foto’s van toen ik net begon met Instagram tot nu (om precies te zijn is de laatste foto van 5 juni 2017 en de eerste 13 oktober 2012!).
Let op: Dit zijn niet alle selfies van mijn Instagram, dit is gewoon een grote selectie, dat wel, maar echt niet alles!
Dus als je het leuk vind kan je mij altijd nog even opzoeken op Instagram en helemaal tot het eind naar beneden gaan tot je niet meer verder kan. 

Maar voor nu: een hele lange video van een half uur, met lekkere muziek (vind ik allemaal op Soundcloud)! Dus ga lekker uitgebreid lunchen en als je alles hebt gezien… laat even weten wat je hiervan vond. Ik ben namelijk heel benieuwd.

P.S.: Ik heb muziek moeten verwijderen, maak je geen zorgen dit had te maken met auteursrechten op YouTube, daar kwam ik pas achter na 300x geprobeerd hem te uploaden en nadat het eindelijk was gelukt. En ik heb gemerkt dat hij (misschien daardoor ook) foto’s mist, maar weet je… volg mij op Instagram om helemaal naar beneden te scrollen en ze daar zelf te bekijken. Dit gaf ik al eerder aan, maar als je het leuk vind dan kan je dat beter doen. Hopelijk kijk je alsnog even mee naar de video, anders heb ik alles voor niks gedaan. Je kon op Twitter al lezen dat ik echt pissed off was.

klik hier als je hem niet kunt zien!

Wat is jouw meest gênante Instagram foto? 

 

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief