Vandaag ga ik je eindelijk laten zien wat ik tot nu toe heb gehaakt. Ik heb jullie dit al een tijd geleden beloofd op onder andere social media, maar vandaag is het eindelijk zover. Ik heb nog niet heel veel gehaakt, maar de dingen die ik je kan laten zien, laat ik ik je zien. Van babydingen tot kleding voor volwassenen. Dus kijk je mee?

Ik haak nog niet eens zo heel lang, ik denk zo rond mei/ juni dat ik ben begonnen met haken. En dit heb ik mijzelf “aangeleerd” met YouTube en dat is natuurlijk tegenwoordig overal handig en leuk voor.

Mijn gehaakte deken

Mijn gehaakte deken

Ik begon met een deken te haken van verschillende “lapjes” in diverse kleuren. En met lapjes bedoel ik 2 lange lappen en die vervolgens aan elkaar gehaakt heb met crème kleurige wol.

Mijn gehaakte omslagdoek

Mijn gehaakte omslagdoek

Ook haakte ik een omslagdoek, waarvan ik had verwacht dat ik hem zou dragen, maar ik heb hem maar 1x gedragen.

Mijn gehaakte cirkelvest

Mijn gehaakte cirkelvest

En ook koste het mij mega veel moeite om dit te maken: een cirkelvest. Mijn hemeltje lief wat zit hier veel wol in en wat was het moeilijk. Hij is redelijk gelukt. Maar ik ga hem echt niet dragen, want ik vind hem eigenlijk helemaal niet mooi en hij is te groot geworden. Jammer.

Mijn gehaakte babyomslagdoek en gehaakte babymutsje

Waar ik wel heel blij mee ben: mijn babyomslagdoek en babymutsje.

Mijn gehaakte baby boxkleed met capuchon

En deze hele zware, baby boxkleed met capuchon gedeelte eraan.

Lol met een baby boxkleed

Gehaakte baby boxkleed

Zo dus, maar dan ligt hij plat en kan het babyhoofdje op of in het capuchon gedeelte liggen, in de box dus.
Hij kan niet op de baby liggen, dat is echt veel te zwaar. Je zou hem zelfs kunnen gebruiken voor op de grond, want hij is heel dik en stevig dus dan zou je hem kunnen gebruiken om je kindje op te laten liggen. Keuzes genoeg.

Momenteel in de maak:

Deken van kleine vierkante granny’s met de granny stripe.

Ik ben benieuwd of jullie ook haken en wat je allemaal hebt gemaakt. Laat je ook weten wat je vind van mijn gehaakte items?
Liefs, Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief