Het is toch inmiddels geen hype meer, maar gewoon echt een ding. Iedereen doet het: Online shoppen. En daarom wil ik jullie mijn favoriete webshops laten zien. Even een kort maar krachtig artikel, om jullie ook enigszins een beetje wegwijs te maken in de chaotische wereld van online shoppen. Gewoon mijn ultieme favorieten.

Ik ben uiteraard ook benieuwd naar jullie tips, aanraders of juist afraders. Alles mag! Ik deel je gewoon mijn favoriete webshops, in de reacties mag je dan zelf bepalen wat je laat weten. Elke tip is altijd fijn, handig en helpt enorm voor anderen en voor mij uiteraard ook. Het is natuurlijk niet zo dat dit de perfecte webshops zijn, maar ik ben er gewoon echt dol op.

Mijn favoriete webshops1. Wehkamp!

Bij Wehkamp koop ik heel graag, al jaren lang ook. Ik kocht er mijn laptop, (inmiddels al een jaar kapotte) iPad, mobiele telefoon, heel veel kleding, zelfs make-up en persoonlijke verzorging.
De service is goed! Ze bezorgen in principe de volgende dag mits je voor een bepaalde tijd besteld. Retourneren is heel snel geregeld en ze komen het bij je thuis ophalen.

Mijn favoriete webshops2. Bol.com!

Bij Bol.com koop ik tegenwoordig echt heel veel. Ik koop er graag mijn deodorant, droogshampoo, make-up, maar zeker ook CD’s en DVD’s. Tegenwoordig hebben ze het assortiment zo uitgebreid dat je er zelfs kinderkleding en dierenartikelen kunt kopen. Ideaal als je op 1 plaats wilt shoppen zonder gedoe, snelle levering en perfecte service.

Mijn favoriete webshops3. TheMakeUpSpot.nl!

Bij The Make-up Spot kun je echt ongelofelijk mooie make-upmerken vinden. Real Techniques, Milani, Max Factor, maar ook hele mooie budget merken. Van je make-up tot je shampoo kun je hier terecht en als ik het niet bij Wehkamp of Bol kan vinden dan denk ik eerst aan The Make-up Spot. Wederom: lekker snelle levering, goede service.

Mijn favoriete webshops4. Boozyshop.nl

Bij Boozyshop kun je echt hele leuke merken vinden in zowel budget als luxe merken. Bijzondere producten en merken die je misschien nog niet eens kende. Dat heb ik tenminste wel heel erg bij Boozyshop. Boozyshop is al jaren een groot favoriet voor mij, mede door de manier waarop je je pakketje krijgt geleverd. In een roze zakje zitten je producten verpakt. Hoe cute.

Mijn favoriete webshopsMijn favoriete webshops5. ICI Paris

6. Douglas

Wanneer het gaat om merken als DIOR, Chanel, Bobbi Brown, MAC Cosmetics, Urban Decay, Laura Mercier…. dan is je place to be natuurlijk ICI Paris & Douglas. Ik kan hier uren bij wegzwijmelen bij die prachtige merken. Bedenken dat je allemaal zou willen hebben als je heel veel geld zou hebben bijvoorbeeld. Heerlijk toch?! En het ziet er ook allemaal zo mooi uit. Wederom: snelle, nette levering!

Mijn favoriete webshopsMijn favoriete webshopsMijn favoriete webshops7. H&M

8. BOOHOO.com

9. Heine-shop

Soms kan ik hier echt hele leuke kleding vinden. Ik denk er meestal niet als eerste aan om hier te kijken, maar ik wil deze 2 zeker als tip meegeven, want ze zijn trendy in wat ze verkopen en pluspunt (leuke woordspeling) ze hebben ook plussize kleding die er heel mooi en leuk, modern uitziet. Daar houd ik van.

Mijn favoriete webshopsMijn favoriete webshops10. TIM’s (Online dierenspeciaalzaak)

11. Zooplus

En ook de dieren die wij hebben vergeet ik niet, want als wij iets bestellen is dat meestal bij TIM’s (was Online dierenspeciaalzaak) en Zooplus. Ze hebben er Renske (hondenbrokken voor onze Beagles) en uiteraard ook vogelvoer voor onze vogeltjes in huis (Acapornis ofzo), onze 2 konijntjes. Ieder dier krijgt zo het beste. En het is ook fijn dat je niet hoeft te slepen met die zware zakken voer, ho, strooi etc. Ze leveren snel, dus met een beetje geluk heb je het binnen 2 dagen binnen. Top!

👛Bij wie geef jij het liefst je geld uit?

Heb je tips, adviezen, afraders- of aanraders? Ik ben heel benieuwd. Misschien staat jouw favoriete webshop hier ook wel tussen, ook leuk om te weten en te lezen vooral dat we gedeelde favorieten hebben. En misschien kan ik mijn lijstje wel uitbreiden naar 12 webshops, omdat ik er een vergeten was en jij mij hebt aangevuld.

Hopelijk vond je het in ieder geval leuk om dit te lezen. Altijd fijn toch, shop tips?!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief