Hebben jullie dat ook? Zo’n make-up die je gewoon altijd draagt… doordeweeks, geen poespas, geen gedoe. Even je make-up op doen en geen 2 uur bezig zijn met kleding, haar, make-up etc. Gewoon Hup kleding aan, haren fatsoeneren en make-up op. Niet moeilijk doen.
Iedereen herkent zich daar wel in denk ik. Nou ik dus ook.

En daarom ga ik je laten zien wat mijn doordeweekse oogmake-up is.


Mijn oogmake-up is lekker simpel en basic die je als het nodig is, heel snel om kan toveren tot een avondmake-up, gewoon omdat je onverwacht naar de stad gaat, op visite moet of even iets beter eruit moet zien dan nu.

En dit is hoe die eruit ziet:

12-07-2013 Mijn doordeweekse oogmakeupDeze foto’s zijn vanavond gemaakt.. dus het zal er niet heel erg lekker fris uit zien naar jullie idee, dat snap ik. Ik bedacht het me ook ineens dat het leuk zou zijn als ik eens liet zien wat mijn dagelijkse make-up look is. Dit dus.

Mijn wenkbrauwen: Make-up Studio Eyebrow pencil in nummer 1, deze is heel licht. Daar over heb ik de MakeUp Studio Brow powder in Blond aangebracht.
Op mijn ogen: geen oogschaduw. De eyeliner: Catrice waterproof liquid eyeliner. Mascara: L’Oréal Double Extension. Verder heb ik op mijn bovenste “waterlijn” de Catrice Kohl potlood.

Dit lijkt heel saai, maar je kan hier bijvoorbeeld perfect een felle lipkleur bij combineren of even wat oogschaduw bijvoegen.
Maar meestal blijft deze look de gehele dag zo tot het er weer af moet.

12-07-2013 Mijn doordeweekse oogmakeup1Lekker basic, maar ik ben toch heel tevreden hiermee. Je kan er uiteindelijk heel veel kanten mee op.

Heb jij ook een soort “dagelijkse, dit pak ik maar snel even look”? of ga jij ‘s morgens uitgebreid ervoor zitten en pak je elke dag weer een andere oogschaduwlook met diverse kleuren?
Daar ben ik wel benieuwd naar. En ik weet niet of het mogelijk is, maar misschien kun je een foto toevoegen en anders: Tweet mij @michelle_kaiser je dagelijkse make-uplook of plaats het op de Facebookpagina van MiKa Beautyblog

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

x Michelle

MiKa Beauty