Weten jullie nog dat ik zaterdag samen met jullie Mijn 25e verjaardag heb gevierd? Ik heb jullie nog niet laten zien hoe mijn make-up en kleding er die dag uitzag. Oh oh je had er niet aan moeten denken om dat niet te zien toch? Want jullie houden allemaal van een mooie LOTD of FOTD (hoe noem je het?) en daarom ga ik je mijn LOTD van mijn verjaardag zien.
Ben je benieuwd? Kijk dan mee.

IMG_20150829_185600
Deze foto konden jullie al zien op mijn Instagram pagina, maar nu dus ook hier: officieel lijkt het nu wel.
Maar ik maakte ook nog duidelijkere foto’s met mijn fotocamera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit was Mijn 25e verjaardag -look.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik ging voor een rustige, vrij normale, niet heel erg uitgesproken look. Waarom? Ik kreeg alleen een nicht van mijn moeder met haar partner, en mijn oom, tante en neef(je) en hun Friese Stabij (ook wel bekend op mijn Insta) Musky. Overdag kwam ook nog een vriend/ kennis van ons drietjes, en het was toch een beetje feest dus ging ik niet voor een simpele look, maar wel ingetogen op een leuke manier.
Oh en die lipstick op foto 1 was maar voor heel kort i.v.m taart enzo. Maar ik ben er verliefd op hoor: BE Creative maakt wel mooie lipsticks moet ik toegeven. Blij dat ik hem heb leren kennen inmiddels.

Ook wil ik je graag laten zien hoe mijn ooglook eruit zag;

02-09-2015 Happy Birthday look 25
Zoals ik al zei: een ingetogen look. Zelf vond ik hem wel echt heel goed gelukt en uit mijn hoofd maakte ik hem met een combinatie van mijn 2 favorieten: Sleek & Urban Decay.


Ik droeg een gestippelde korte blouse met een zwart topje, zwarte jeans en mijn Unisa sneakers.


Ik hou serieus van die kleurtjes die dit blouse heeft & stippen op een lichte basis. Cuteness.

Ja, ik wilde dit echt graag delen met jullie.
Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

p.s.: weet iemand waar ik goede stevige verzenddoosjes kan vinden?
Ik zoek een LXBXH van 28X21X10 cm
En ik zoek LXBXH van 21X17X9 cm.
Het liefst in een leuk kleurtje en niet te duur.
De boxen voor de meiden die hebben gewonnen wil ik graag verzenden. Alhoewel Martje al heeft gereageerd, ik wil nog een mailtje ontvangen, anders moet ik een andere winnares uitzoeken.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief