Welkom terug op Blogging MiKa, deze voor sommige mensen 3e Kerstdag. Voor mij zit deze Kerst 2016 er weer op en ook al is het in ons gezin een weekje vakantie, wil ik even wat aan mijn blog werken en jullie mijn Kerstlooks laten zien en jullie een overzichtje (een mini diary) geven van wat ik heb gedaan en met wie. Jullie even bijpraten, omdat jullie heel erg voor mij betekenen. En daar draait het uiteindelijk ook om: mensen bedanken voor weer een geweldig jaar, bij elkaar zijn en elkaar vertellen dat diegene veel voor je betekent. Dus in dit geval is dat niet alleen voor mij, mijn familie, maar ook mijn allerliefste bloglezers.

En oh oh oh wat klinkt het toch weer lekker slijmerig om nu te zeggen dat jullie namelijk echt heel erg veel voor mij betekenen, maar het is wel zo. De vaste mensen die een comment schrijven onder mijn artikelen, de lieve mensen die altijd reageren op mijn social media kanalen en mij volgen waar mogelijk. Jullie maken het hele bloggen een leuke ervaring en als ik geen inspiratie heb voel ik mij gewoon echt rot daarover. Ik wil jullie niet teleurstellen en zo vaak als mogelijk wat online zetten, alles op gebied van beauty, maar ook wat lifestyle etc. En daarom doe ik ook mijn best om een leuke gastbloggers te vinden. Dat valt niet mee, maar ik wacht geduldig tot jullie mijn blog doorsturen naar je vriendinnen en ik daardoor bij iemand kom die het heel leuk zou vinden om samen met mij aan Blogging MiKa te werken. Dus ja, het is wel zo: zonder jullie zou ik dit niet kunnen.

Tijd om jullie over mijn kerst te vertellen!

Mijn kerst was een traditionele Kerst.
1e Kerstdag was ik samen met mijn moeder en haar partner bij mijn Oma, waar ook mijn Duitse oom, tante en neef kwamen en waar wij traditiegetrouw samen aten, samen praatte (oké, ik dan niet zo veel want ik kan Duits een beetje verstaan, maar niet praten helaas) en samen hebben gelachen. En gevoelsmatig wordt het elk jaar bijzonderder dat dit kan, want mijn lieve Oma is 80 geworden op 20 Augustus en ze heeft toch best wat lichamelijke dingen die niet helemaal lekker gaan. Logisch natuurlijk, maar jullie kennen mijn verhaal over mijn vader en daarom doet het mij nu al pijn om te bedenken dat ook mijn Oma er ooit niet meer zal zijn. We proberen 2 ‘a 3x per jaar elkaar te zien, maar dan nog, ook al is het weinig, je wilt iemand niet missen.
Maar Kerst in Duitsland was echt ontzettend fijn.

Mijn 2e Kerstdag was samen met mijn allerliefste moeder. We waren lekker samen, omdat haar partner (Theo) naar zijn ouders ging, en omdat Sjaak en Punkie eerste kerstdag al alleen waren geweest wilde we ze niet weer alleen laten uiteraard. En toen kregen we ook nog visite van mams beste vriendin, die tevens ook onze overbuurvrouw is en we dus heel goed contact hebben met hen. Dus dat was echt geweldig lief dat ze even aan ons dacht en ons kwam opzoeken zo op 2e Kerstdag. Zo leuk!
Mam en ik hebben lekker samen gegeten (Varkenshaas in spek gerold met saus (kant en klaar was het, hoefde alleen in de oven een half uur), waar we lekker rucola sla met dressing bij hadden en afbakbroodjes, van die kleintjes en tiramisu als toetje.) wat heel fijn was, gewoon lekker samen met onze Beagles!

En vandaag, de dag na kerst zit Theo film te kijken, werk ik aan mijn blog en ga ik nog haken!
Dus zal ik jullie nu maar snel mijn look laten zien die ik deze Kerst droeg?! Jullie kunnen vast niet wachten! En dat is dan gelijk een mooie afsluiter van mijn Michelle’s Kerst ❤ Look & mini diary artikel voor vandaag.

En over afsluiter gesproken…

wat willen jullie zien met oudjaarsdag?

Een overzicht met alle cijfers of liever een look of today?
Laat je dat nog even weten, naast wat je van mijn look vind?

Michelle's Kerst ❤ Look & mini diary

Even een selfie hoor! Hoort er wel een beetje bij he.

Michelle's Kerst ❤ Look & mini diary

Mijn outfit van deze Kerstdagen.
Mijn vest was 1e Kerstdag anders, want toen had ik het vestje aan dat ik in 2014 ook aan had en ik hier liet zien op Blogging MiKa. En 2e Kerstdag had ik dit vest aan dat je hier op de foto ziet, deze heeft een kortere achterkant en dan heeft hij 2 langere punten aan de voorkant. Ik weet even niet waar hij van is.
Mijn shirt is van Miss Etam! En de broek is een jeans, maar waarvan weet ik even niet meer (alle kaartjes zijn eruit geknipt hahaha). Schoenen kocht ik via Zalando van Geox.

Op eerste Kerstdag droeg ik ook nog 2 gouden armbanden extra, maar verder geen horloge en geen ketting. Gewoon mijn standaard 2 paar oorbellen die ik heb van Zinzi, maar ik droeg ZIO532 al heb ik ook nog andere, maar die worden niet meer verkocht helaas. En mijn ringen die ik altijd om heb.
En uiteraard mijn Etnia Barcelona Kyoto BRPK bril.

Michelle's Kerst ❤ Look & mini diary

Hier zie je mijn look en mijn bril! Ha! 2 in 1 foto.

Michelle's Kerst ❤ Look & mini diary

In mijn haar draag ik deze Zenner haaraccessoire.

Michelle's Kerst ❤ Look & mini diary

En onder het mom save the best for last (?) is dit mijn ooglook van deze Kerst.
De groene kleuren zijn van DIOR en de kleur in mijn arcadeboog en onder mijn wenkbrauw uit het palette van Nikkie!
En de lipstick is Innocent Vixen van L.A. Splash en mijn wenkbrauwen tekende ik bij met Dirty Blonde van MAC.

En daarmee heb ik ook meteen alles laten zien aan jullie.

Niet vergeten:

Ik ben benieuwd naar jullie look (tweet mij je look of tag mij in je Instagram foto) en naar jullie mening over mijn look!

En dankjewel voor het lezen van mijn Michelle’s Kerst ❤ Look & mini diary.
En tot snel in dit jaar nog, om samen het jaar af te sluiten.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief