Persbericht

De lente is metereologisch begonnen, begint officieel 21 maart. Dus we moeten nog 16 dagen wachten, maar tot die tijd kan je alvast je tuin op orde brengen; Denk aan de stoep schrobben, je tuinsetje(s) terug zetten, leuke rekjes kopen voor de planten die je gaat kopen, nieuwe spullen kopen. En heb je nog wel leuke kussens die nog volledig in orde en schoon zijn? Was dus je kussens of koop nieuwe. Heb je nog een gieter, hark, bezem, lampionnetjes, kaarsen? 1000 vragen waar je gek van kan worden, maar dat is niet nodig. Want Hema gaat je helpen. Oké, ik help je, maar HEMA heeft het met Hema Tussen het groen!. Kijk je mee?

Dit is wat HEMA jou te zeggen heeft:
En waar ik het helemaal mee eens ben, gewoon omdat het zo leuk is:

Het voorjaar is het perfecte seizoen om het nuttige met het aangename te combineren. Ga bijvoorbeeld lekker de tuin in! Je geniet heerlijk van het fijne zonnetje en daarnaast steek je de handen uit de mouwen. Begin een eigen moestuin en rust daarna lekker uit op een picknickkleed. De collectie is reeds verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op Hema.nl.

image003
verser dan vers

Verser dan dit krijg je het niet. Kweek je eigen kruiden in leuke potjes en zet ze op een opvallende plek. Deze potjes mogen gezien worden! Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om van je eigen verse producten te genieten. De tuin wordt prachtig met mooie weidebloemen. Je kunt kiezen voor een kleurrijke of een witte tuin.

Mijn favoriete items van deze foto?
de juten zak waar je Korenbloem in kan kweken. Echt heel gaaf. Hij heeft echt een stoer uiterlijk met die hengels en het grove materiaal.

http://images.forwallpaper.com/files/images/5/5cc7/5cc76ad0/38120/cornflower-field.jpg
Hoe mooi is dit! Korenbloem dus.

Het doet je ook denken aan picknicken. Gelukkig kan je daarvoor ook alles kopen bij HEMA!

image005
Niets is leuker dan picknicken in het zonnetje. Met de picknickkleden van HEMA wordt buiten eten nog gezelliger. Bovendien zit het ook nog eens heel comfortabel. De drankjes houd je lekker koud in de fleskoeler. Neem de koelbox mee en ga er een lekker dagje opuit!

En nu ben ik geen picknick persoon, maar ik vind de spulletjes zeker de moeite waard.
Het leukste? De vrolijke printjes op de picknick kleden.

image006
zelf producten kweken

Aan zelf groente en fruit kweken zitten veel voordelen. Je weet bijvoorbeeld dat je altijd vers eet.
Bovendien kun je eindeloos genieten van je eigen producten. Je kunt bij HEMA, naast tomaten en aardbeien, ook zonnebloemen en geluksklavertjes in een potje zetten.

Hoe schattig is dit?! Echt super leuk voor kinderen, maar volwassenen vinden dit ook heel leuk volgens mij.
Je eigen fruit en kruiden, gewoon uit eigen tuin. Heerlijk gezond en super leuk.
Via de website heb je een heel onderwerp Kweken en Zaaien dus je kan genoeg uitkiezen, dus ook gewoon bloemen.
Bovenstaande potjes zien er trouwens wel heel erg vrolijk uit zeg. Daar word je blij van.

image009
En wat kan niet missen… precies! Het gereedschap ervoor.

Nooit meer vieze handen met tuinhandschoenen. Dat maakt tuinieren nog leuker. En je hoeft het niet alleen te doen, want de kids helpen mee. De plantjes krijgen vast voldoende water met deze leuke gieters. Onkruid ben jij de baas met fijn tuingereedschap.

Niets moois aan, maar hey wel onmisbaar lijkt mij zo. Dus sla je slag en maak je set compleet.

image010
Als je veel verschillende plantjes hebt gepoot in deze leuke potjes, kan het nog wel eens lastig zijn om te onthouden wat ook al weer waar in zat. Een tuinprikker is een handig geheugensteuntje en ze staan ook nog eens heel gezellig.

En dat is inderdaad een goede tip, maar persoonlijk vind ik het leuker om lekker af te wachten wat er op komt.
Maar als je altijd de naam wilt weten van je plant kan je het zo overnemen van het kaartje die erbij zit als je een plant koopt. Maar goed, die kan je er uiteraard ook gewoon lekker laten hangen. Ook niks mis mee lijkt mij. Maar dat is ieder zijn/haar keus en vind ik het leuk dat HEMA ook met jullie, die dit wel handig vinden, rekening houd.

image007
lampionnen

Er zijn talloze manieren om de tuin gezellig te maken. Met leuke plantjes en mooie bloemen kom je een heel eind, maar met accessoires kun je de tuin nog meer aanpassen aan jouw smaak. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door gezellige lampionnen op te hangen. Deze maken de tuin ’s avonds heel sfeervol!

Eindelijk iets wat ik dus echt helemaal te gek vind. Zo lekker vrolijk, kleurrijk.
Echt, geweldig vind ik dit dus he.
En het leukste: Ik vind ze allemaal even leuk. Net als de andere tuindecoratie van HEMA. Die fleeceplaids… kan je toch geen genoeg van hebben?!

Kortom, al met al vind ik het allemaal erg leuk.
En ik ben benieuwd:

Is jouw tuin al helemaal lente klaar?
Mijn moeder heeft de stoep schoon gemaakt, ik heb geholpen de tuinsets weer goed te zetten; kortom er komt schot in de zaak. Laat die lente en lekkere muziek. Als jullie benieuwd zijn naar mijn favoriete nummers op Spotify… let me know 😉

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief