Ja ja, het is shoplog tijd. Ik heb namelijk geshopt bij de Kruidvat. In Bemmel, maar ook online via Kruidvat.nl. Dingen die ik nodig had, dingen die ik graag wilde hebben, maar ook zit hier een product bij wat ik heb gewonnen, om te testen. Een beetje onnodig vond ik het om 1 product in een aparte blogpost te zetten, vandaar dat ik hem hierbij doe. Het is echt wel flink wat in totaal! Dat vinden jullie vast niet erg. Dus klik snel verder voor de shoplog.

Ik ga dus maar snel beginnen! Nou ja, ik begin maar met wat ik echt nodig had, wel zo eerlijk.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat2Droogshampoo. Ik koos deze, zodat ik geen grijze waas over mijn haar krijg.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat6Ook begint mijn foundation aardig leeg te worden die ik 6 mei kocht! Oh wat ben ik dol op deze foundation.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat12Ook mijn eyeliner was aardig op.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat13En ik wilde ook deze weer voor “mijn Wing”!

Maar de rest had ik eigenlijk niet geheel “nodig”, maar ik wilde het gewoon hebben! Heel lastig zo’n wishlist. En nog vervelender: Kruidvat online webshop! Maar verder zeg ik niets en ga ik lekker door met mijn aankoopjes.

25-06-2014 Mega Shoplog KruidvatKwastenreiniger! Van Kruidvat eigen merk.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat1Prachtige basic fles met draaidop. Ruikt heerlijk!

Op naar de haarproducten. Hier heb ik er 3 van, waarvan 1 via Het Testpanel! Om te reviewen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat5Dit leek mij ideaal; Andrelon Perfecte krul booster spray!

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat3En helemaal hip is beachy hair, dat wilde ik ook testen en kocht de Andrelon Pink Collection Go For Texture Beach Spray.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat4DIT PRODUCT HEB IK VIA HET TESTPANEL OM TE TESTEN!!!

Andrelon Pink Collection Get The Volume Föhnspray.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat7Ook kocht ik toch maar weer eens Catrice eyebrow set. Ik gebruik nu MAC Fluidline Brow Gel creme en ik ben benieuwd of ik dit fijner vind. Poeder nat gebruiken. Vooral om de kleur (bovenste).

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat8Deze zijn een stuk natuurlijker dan mijn MAC, dat geef ik heel eerlijk toe. Dus ik ga hier nog een blogpost over maken denk ik. Met verschil foto’s.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat9En YES! Dit wilde ik heeeeel graag hebben. (sorry voor zoveel eeeee’s) Maar echt heel erg graag wilde ik een mooie highlighter. Dus wat kun je dan beter kiezen dan Makeup Academy Undress Your Skin Shimmer Highlighter!!!

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat10De verpakking is zo ontzettend mooi. Het reliëf is prachtig. De kleur is ook echt prachtig trouwens.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat11En de swatch, daar wordt ik nog veel blijer van. WAUW!

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat14En al eerder gaf ik aan op zoek te zijn naar de perfecte nude lipstick en dat is gelukt. Ik heb ze gevonden. Pareltjes.

Catrice Ultimate Shine #280 Toffee

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat15Super mooi! Echt perfect nude.

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat16En daarom kocht ik nog een lipstick. Deze is van Essence.
Dare to be nude #05

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat17Beide zijn ze werkelijk helemaal geweldig.
Essence heeft wat meer rood pigmenten in zich. Catrice is echt nude.

Beide WAUW!

25-06-2014 Mega Shoplog Kruidvat18En op Instagram kreeg ik de tip om de Essence gel- look top coat te nemen voor sterkere nagels. Heel benieuwd of het helpt in combinatie met mijn pillen (Omnivit Hair Care)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn tot slot: haar clipjes. Van Zenner. Lekker basic. Maar had ze niet.

De producten maken mij heel erg blij en ik ben benieuwd wat jullie van mijn aankoopjes vinden, en of jullie misschien nog ergens reviews van willen zien??? Dus laat mij dat ook vooral weten.

Het is een flinke shoplog (vooral qua prijs), maar wel heel erg fijn om te shoppen.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief