Soms koop je iets waarvan je denkt dat het een beetje tegen gaat vallen, maar dat blijkt dan helemaal prima te zijn en je komt erachter dat hij ook nog te vergelijken is met een ander product wat je ooit hebt gebruikt! Ja, ik ben heel blij verrast door de oogschaduwbasis die je bij de Action kunt kopen van het merk Meeki.

Meeki oogschaduwbasis

Het merk Meeki kende ik helemaal niet en ik had het nog nooit bij de Action zien liggen, maar ik kocht dus 2 soorten en een ervan is deze Eye make up base – Prime & perfect.

Meeki oogschaduwbasis

Er staat wat informatie op de achterkant hoe je het moet gebruiken en de ingrediënten. Het zinnetje “laten drogen” vind ik een beetje gek, maar ik snap wel wat ze bedoelen, want zodra hij even zit word hij wat dikker en compacter en merk je iets verschil. Maar ik laat hem zelf niet drogen.

Meeki oogschaduwbasis

De verpakking vind ik echt heel erg leuk. Hij is minimalistisch, maar wel helemaal prima; meer heb je toch niet nodig?!

Meeki oogschaduwbasis

Ze hebben een fijne manier van gebruiken doordat je zelf kunt doseren en je er zeker van zult zijn dat je alles eruit kunt halen wat erin zit. Je hebt niet veel nodig.

Meeki oogschaduwbasis

De andere soort die ik meenam is de Hydrating prime & boost.

Meeki oogschaduwbasis

Deze heeft dezelfde verpakking/ informatie als de eerste die ik net liet zien.

Meeki oogschaduwbasis

De Hydrating variant heeft een blauwe verpakking.

Meeki oogschaduwbasis

Wel heeft ook deze gewoon dezelfde verpakking verder.

Meeki oogschaduwbasis

Rechts zie je de 2 oogschaduw basissen – boven degene uit de witte verpakking en daaronder uit de blauwe verpakking. Die uit de blauwe verpakking is ook echt blauw, maar dat zie je niet op de foto.

Hoe doen ze het?

Echt helemaal prima. Je moet alleen even in de gaten houden dat ze niet aan het creasen  (dus in de lijntjes is gaan zitten en naadjes veroorzaakt heeft) voordat je je oogschaduw hebt aangebracht. Maar verder blijft de oogschaduw helemaal prima zitten en heb ik niets te klagen erover.

Ik kan ze zeker aanraden als je opzoek bent naar een basic oogschaduwbasis en niet zo precies hierin bent en geen hoog eisenpakket hebt of geen budget genoeg (want dat kan ook). Prima prijs, goed product. Gewoon bij de Action. Ideaal.

Ken jij deze oogschaduwbasis van Meeki?

Deel ook jouw persoonlijke ervaring. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief