In een eerdere blogpost kon je de Maybelline The Kolossaal Volum’ Express al eens zien op mijn wimpers, maar vandaag neem ik hem even onder de loep en ga ik hem eens goed reviewen en er alles over vertellen. En ik ga al wel vast vertellen dat dit geen super positieve review wordt. Sorry alvast daarvoor. Maar goed, ik neem je mee.

Allereerst: Hoe ziet ze eruit?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De huls vind ik typisch Maybelline. Ze hebben diverse kleuren in hun assortiment en deze “The Colossal Volum’ Express” is dan weer knalgeel. Niet mijn smaak, ik vind hem er ook niet mooier op worden, maar belangrijker vind ik dan nog de werking van de mascara. Daar gaat het uiteindelijk om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De mascara kocht ik bij Bol.com voor €15,99. Maar hij is nu in de aanbieding. (Zal je net zien hè)

En Bol.com geeft de volgende beschrijving:

Maybelline Volum’Express the Colossal de nummer 1 mascara van Nederland.*

Een mascara met een kolossaal effect in één laag. Dankzij het unieke ‘Mega Brush’ borsteltje worden alle wimpers, zelfs de kortste en kleinste, bereikt.

Daarnaast zorgt de collagene formule ervoor dat de wimpers aan volume toenemen. Dankzij de ‘Mega Brush’ en de collagene formule krijgen je wimpers kolossaal volume in één laag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En die beschrijving zou moeten kloppen als je kijkt naar de beloftes die Maybelline dus zelf bevestigd op de huls.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En ik moet toegeven dat er niet overdreven wordt met een groot borsteltje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En van dichtbij zie je de precisie. De haartjes zijn vrij basic, wel wat kort, maar dit kan fijn zijn in combinatie met het grote borsteltje.

Dit is wat ik hoop:
• Volume, heel veel volume
• Lengte! Ik wil lange, goed gekrulde wimpers zonder gedoe
• Een goede waterproof variant.

1 laagje mascara
1 laagje mascara

Volgens Maybelline en Bol.com zou ik nu super volume moeten hebben en lengte. Ik zie het niet, sorry.

2 laagjes
2 laagjes

Na 2 laagjes zie ik nog niet heel erg veel boeiends op mijn wimpers zitten.

4 laagjes!
4 laagjes!

En na 4 laagjes zie ik dan eindelijk het resultaat wat ik zou willen. Volume! Lekker veel volume. En ze zijn mooi zwart. Heel veel meer lengte krijg ik er niet van, maar het ziet er redelijk uit zeg maar.
Maar nu zul je denken? Waar ben je nu zo ontevreden?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2015-06-23 12.46.08
Blogging MiKa - Maybelline mascara review
Blogging MiKa - Mascara van Maybelline review
Zeg jij maar wat je ziet!
Ben je positief? Negatief?

Dit is wat ik ondervind bij het gebruiken van de mascara:
• Pas na 4 laagjes wat volume
• Geen lengte en geen mooie krul
Wel vind ik dat hij wel waterproof is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verder vind ik hem niet de moeite waard om nog eens opnieuw te kopen. En de reden dat ik de mascara dan toch blijf gebruiken is vooral op dagen dat ik even geen gedoe op mijn ogen wil. Gewoon wat zwarte wimpers met iets meer volume en lekker makkelijk.
Maar opnieuw kopen? Ik denk er niet aan. Sorry!
Ik vind het een gemiste kans, zeker voor de prijs en het merk. Sorry Maybelline.

Toch ben ik benieuwd wat jij ervan vind. Dus laat maar weten in de reacties.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief