Als jullie iets niet vaak voorbij zien komen op mijn blog, dan is het wel lipstick. Ik draag het namelijk zelden tot nooit. Eigenlijk best jammer, want ik heb hele leuke en schattige exemplaren in mijn stash. Maar toen ik de reclame op TV zag van de Maybelline Superstay 14h lipstick, kon ik het toch niet weerstaan om bij de Etos te kijken of er wat leuks bij zat. Ik ging van links naar rechts en swatchte degene die mij wel leuk leken. Geslaagd, ik had er een gevonden die mij zo op het eerste gezicht wel leuk leek en nam hem mee.
Dus ben je benieuwd welke ik heb meegenomen, kijk dan snel verder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATada! Dit is mijn nieuwe aanwinst.

In eerste instantie dacht ik voor de Megawatt versie te gaan, maar die vond ik net wat te fel. Misschien, als jullie een tip hebben, dat ik die dan ooit nog eens aanschaf, maar voor nu nog niet. Dat is wat ik besloot te doen.
En ik laat hem graag aan jullie zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk koos uit: 150: On And On Pink.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe verpakking vind ik super mooi. dat je direct de kleur kan zien, met de basic witte dop en de zilveren rand en letters op de verpakking. Ja, geweldig dit.

Ik ben dus tot nu toe al verliefd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe lipstick in close-up.

Een roze, paarse kleur met shimmers erin. Blauwige ondertoon spot ik zo nu en dan door de zilveren shimmers.

20-08-2014 Maybelline 14h lipstickEn dit zie ik dan ook duidelijk, op bovenstaande foto’s bij de swatches.

Helaas is hij paarser dan ik wilde. Jammer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHij is zeker niet lelijk, dat vind ik niet. Maar het doet mij een beetje (teveel) denken aan de kleurtjes die ik droeg toen ik, laat ik zeggen een jaar of 15 was. Toen droeg ik dit soort kleurtjes nog wel eens.

Maar ik geef het een kans.

Hierbij: op mijn lippen!

16-08-20014 LOTD 15-08-2014116-08-20014 LOTD 15-08-2014Op de laatste foto hierboven, de rechter, zie je duidelijk die ietwat blauwe ondertoon en dat hij meer paars dan roze is.

Op de foto erboven, helemaal rechts onderin, ook daar zie je dit goed.

Hij is mooi, apart en vrouwelijk. Toch zit ik een beetje te twijfelen of die ondertoon wel goed is voor mij en mijn huid. Het is echt een beetje een twijfelkleurtje geworden. Zeker nu ik het terug zie op de foto’s.
Wat vinden jullie? YAY of NAY?

Let me know.

Liefs,
Michelle

p.s.: deze lipstick kost ongeveer €13,-

<script id=”shoplet” data-base=”http://api.senanga.net” data-shopletid=”53f4ad11d4cd2af03a6f10d4″ src=”http://api.senanga.net/js/lib/head.load.min.js” data-headjs-load=”http://api.senanga.net/js/inject.js”></script>