Ken je dat moment dat al je foundation op is en je wat nieuws wilt proberen, maar eigenlijk niet weet welk merk, welke foundation en als ergste: Is de kleur wel goed van de foundation die ik net heb besteld? – gedachten? Dat had ik dus ook en bestelde bij bol.com 3 verschillende foundations. Collection 2000 – L’Oreal en Maybelline. En vandaag ga ik over die laatste een duidelijke review maken voor jullie. Hopelijk kan ik jullie helpen een (goede) keus te maken voor de volgende aanschaf.
Dus ben je benieuwd naar de Maybelline Instant Age Rewind The Eraser Foundation, kijk dan snel verder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Maybelline Instant Age Rewind The Eraser Foundation. We kennen allemaal wel de filmpjes van beauty- youtubers die de concealer al hebben. Nou ik dacht dus dat ik die kocht, maar ik kocht de foundation. Ook niet verkeerd aangezien werkelijk alles op is, behalve concealer, daar kan ik nog wel even mee vooruit denk ik.
Maar ondanks dat ik schrok toen ik hem open maakte, was ik ook wel weer blij, foundation in plaats van concealer.

De verpakking op zich vind ik een 6. Hij is niet super mooi, maar gewoon basic. Ach ja, als de inhoud maar goed is denk ik dan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De foundation is een Age Rewind exemplaar. Niet dat ik het nodig heb, voor de ouder wordende huid, maar hey een beetje voorzorgsmaatregelen kunnen ook geen kwaad, dus ook dat neem ik voor lief.
Wat hij verder beloofd is een luchtig gevoel en er zit collageen in (dat is dus voor de ouder wordende huid) en Goji berry? Nou ja, het zal wel goed zijn. Daar heb ik geen verstand van, sorry, dus daar ga ik dan ook maar niet op in.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De achterkant geeft nog wat meer uitleg over hoe de foundation werkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En dan tada. Het bolletje.
Hij ziet er overigens heel fluffy uit op de foto. Wat kan ik hiervan zeggen? Hij is zacht, maar ik ga je niet adviseren om je hele gezicht hiermee in de foundation te zetten, want dan ziet het er echt niet uit. Ik breng hem zelf aan op de volgende manier: ik zet wat strepen op mijn hoofd met het bolletje en dan veeg ik die uit met mijn beauty blender.

En omdat ik meerdere foundations test heb ik even een foto gepakt van de review van een andere foundation. Een before shot van een andere dag. Sorry.

20-02-2015 L'Oreal Nude Eau de teint 100 Porcelain
Deze foto komt dus morgen weer voorbij, maar dan weet je een beetje hoe mijn gezicht eruit ziet zonder product.

Dan ga ik je nu foto’s laten zien van waar ik alleen oogmake-up op heb en alleen de foundation. Dus de Instant Anti- age The Eraser foundtion van Maybelline:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit is wat ik zie:
❤Dit is de lichtste kleur die verkrijgbaar is, en ik moet zeggen, als je qua budget altijd de Catrice foundation in 010 gebruikt, dan kan je deze ook goed hebben.
❤De dekking is light/ medium – ik heb namelijk sterk de behoefte om zo snel mogelijk mijn concealer te pakken.
❤Ik vind hem niet mooi egaal, maar ik ben nogal een pietluttig type hierin. Ik heb namelijk een keer weer MAC gehad en sindsdien vind ik niets meer zoals het was (oops).
❤Goed verkijgbaar via bol.com

Zou ik hem opnieuw kopen? Nee, niet de foundation. Wel wil ik ooit nog eens de concealer proberen. Die hebben ze ook bij Bol.com
Dus prima. Maar ik had het nog niet gezien blijkbaar, dan was ik niet zo dom geweest om deze te bestellen wellicht haha. Al is het wel leuk, want nu hebben jullie weer een review om te lezen.

Doet het wat het beloofd? Hier twijfel ik een beetje over. Ik heb namelijk een sterk voorgevoel dat mensen met een oudere huid hier namelijk niet blij van worden. Hij is best “droog” en dat is juist wat je niet wilt bij een oudere huid. Deze is vaak al wat droger en als je een product als dit gebruikt zal het misschien in de lijntjes gaan ophopen. Ik heb er geen goed voorgevoel over.
Wel wil ik jullie vragen: “Ben jij of ken jij iemand met een oudere huid die dit product gebruikt, laat even weten wat jij hier over denkt!” Ik ben heel benieuwd.

Verder, als jullie nog vragen hebben hoor ik het graag.
En omdat ik het leuk zou vinden:

Blogging MiKa

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief