Maybelline is een merk dat we allemaal wel kennen. Het is een mooi make-up merk met de meest prachtige lipsticks, nagellak en ook BB cream, Foundation en poeders. En ik heb zelf een product gekocht waar ik al een tijdje heel benieuwd naar was. Telkens als ik hem voorbij zag komen op een webshop dan trok hij mijn aandacht, maar wel op een positieve manier. Daarom wil ik het ook aan jullie laten zien, nu ik hem eindelijk heb. De knoop is doorgehakt, ik heb hem. Kijk je mee wat het is en wat ik ervan vind? Het gaat namelijk om de Maybelline Dream Fresh BB cream in de kleur light. OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is hem. De verpakking vind ik echt heel goed passen bij wat het beloofd; een lichte en frisse BB cream. Mooi wit met een beetje beige en roze. Wat gelijk opvalt: een compacte beschrijving van het product.

 • 8- in- 1 BB cream
 • Instant Fresh- faced glow
 • Light (de kleur)
 • SPF30 (Halleluja)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFijn om direct te weten wat het is, welke kleur en of er bescherming in zit. Goed over nagedacht vind ik zelf. OLYMPUS DIGITAL CAMERADe bovenkant vind ik zelfs leuk. En dan bedoel ik vooral de kleurcombinatie en de opbouw. Want ja, wat is er verder zo bijzonder aan een verpakking? Dus prima. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp de achterkant staan de 8 beloofde punten.

 1. natuurlijke glans
 2. past aan, aan de huid
 3. bescherming tegen invloeden van buitenaf
 4. hydrateert
 5. plekjes worden minder zichtbaar (roodheid bijv.)
 6. niet vettig
 7. ziet er glad uit
 8. voelt fris

En uiteraard ook de ingrediënten in een lijstje eronder. OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn met een mooi dun openingetje ben je ervan verzekerd dat je goed gedoseerd je BB cream kunt aanbrengen. Wit wordt wel snel vies.  Maar ach, waar doen we moeilijk over, dat is gewoon een minimaal dingetje, zo schoon gemaakt met een tissue. Natuurlijk heb ik ook het product even op mijn arm geswatched om jullie te laten zien hoe de kleur is van de BB cream. OLYMPUS DIGITAL CAMERADe substantie van de BB cream kan je hier zien. Hij is mooi vloeibaar, maar niet te dun. Je kan hier fijn mee werken. Drupt niet van je hand af, dat zegt genoeg. OLYMPUS DIGITAL CAMERADe kleur is echt licht. Hij past namelijk perfect bij mijn huid van mijn gezicht en hals. Ik gebruik namelijk qua foundation Catrice all matt plus foundation in de lichtste kleur 010. En deze BB cream past goed bij mijn huid, dus dat zegt wel wat. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVolledig uitgesmeerd heb je een lichte dekking die precies goed is.

De onderkant van mijn arm is super licht, dus zo zie je maar: perfect match.

Ook heb ik hem al een paar keer op mijn gezicht gebruikt en ik moet zeggen dat mijn indruk best goed is.
De dekking is zoals een BB cream hoort te zijn. Licht maar verbergt de ergste roodheid.

Als jullie geïnteresseerd zijn in een look met deze BB cream, laat dat dan gerust weten.

Wat ik verder nog even kort kan vertellen is dat hij niet duur is en je hem hier kan kopen: KLIK!

Michelle