Ik ben dol op oogschaduw, maar dan wel het liefst poeder-oogschaduw. In combinatie met een goede oogschaduwbasis weet je zeker dat je oogschaduw de hele dag goed blijft zitten. Maar voor sommige oogschaduws, in crème vorm maak ik een uitzondering. En een uitzondering is: Maybelline Color Tattoo crème oogschaduw. Als een van de weinigen blijft deze wel echt goed zitten en is perfect als basis onder je poeder-oogschaduw. En dat al weggegeven, ga ik gewoon nog even wat meer vertellen.

Ik heb al een turquoise versie van deze Maybelline Color Tattoo. Deze heb ik wel degelijk gebruikt en ik ben hem ook op een gegeven moment minder gaan gebruiken, want hey, wie draagt er elke dag oogschaduw waarbij je een turquoise versie kan gebruiken? Ik niet in elk geval. En wit kan je op heel veel leuke manieren gebruiken. Op zichzelf staand, als oogschaduw of wellicht eyeliner, maar ook als basis. En dat in gedachten hebbende kocht ik daarom:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maybelline Eyestudio Color Tattoo 45 Infinite White
Dit is officieel de onderkant, maar ik vind hem beter geschikt als bovenkant. Je snapt wel waarom waarschijnlijk, maar ik zal het je laten zien waarom;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is normaliter de bovenkant. Dit is de lelijke dop. hihi, ja echt, ik vind dit gewoon niet mooi. Daarom andersom: veel beter.

Zoals ik al zei en je ook kan zien kocht ik de kleur 45 Infinite White.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hij komt in het prachtige glazen potje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ziet er super mooi uit, heel handig te gebruiken i.v.m. de grote opening. Je hoeft niet te priegelen om het product eruit te krijgen, dat kan je zo al zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De kleur lijkt zo op het blote oog helemaal wit. Zonder andere shimmer erdoor, geen poespas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maar met flits zie ik opeens, tot lichte schrik, een heftige zilveren ondertoon. Hopelijk zie je dit op het oog niet; dat is wat ik eigenlijk direct dacht.

Laten we eens kijken hoe de swatch eruit ziet en hoe hij op het oog kijkt.

28-02-2015 Maybelline Color Tattoo white
Tada. WOW, wat een pigmentatie ook weer. Niet normaal geweldig.
Echt yay voor Maybelline. Dit is wat je pigmentatie noemt hoor.

Je ziet op de onderste foto’s al mijn ogen. Ik heb hem hier als oogschaduwbasis aangebracht en je ziet dat hij alsnog heel goed werkt. Als op zichzelf staande kleur heb ik hem nog niet geprobeerd, maar ik weet nu al dat dat er geweldig uit ziet. Je ziet het in een oogopslag.

En voor het geval je niet goed kan zien hoe hij er op mijn oog uitziet, zal ik het even inzoomen voor je;

28-02-2015 Maybelline Color Tattoo white zoom
Je ziet duidelijk een witte basis. De zilveren ondertoon zie ik niet echt terug gelukkig.

28-02-2015 Maybelline Color Tattoo white1
Dit is wat het word met oogschaduw erover uit mijn Urban Decay Naked 2 palette; de kleuren: Verve op het ooglid, Tease in de arcadeboog en Foxy onder de wenkbrauw.

Echt heel mooi hoe goed hij de oogschaduw vasthoud de hele dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Perfect dus als basis onder je oogschaduw, check!

Wat een goed spul is dit zeg.
Ken jij de Maybelline Color Tattoo ook? Gebruik jij ze? Kortom, wat vind je ervan?
Laat je gedachtes gaan in de reacties.
En vergeet niet:

Blogging MiKa

Fijne dag allemaal.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief