Zo nu en dan kom ik bij ons in het dorp bij de Action. Voor wol, voor een plaid, voor een kussenhoesje (die dan meestal uitverkocht is) en zo nu en dan zelfs andere Action producten die ik dan weer review voor jullie. En zo nu en dan kom je eens iets leuks tegen, maar nu heb ik iets gevonden…

De Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Hij zit in een hele basic verpakking. Glimmend zwart, zwarte letters: klaar! Je mag ook niks verwachten van merken als Action’s Max & more, maar goed ik vind het er prima uit zien hoor en hij doet het heel goed. Opent en sluit prima. Geen klagen over.

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Op de achterkant vind je wat basic informatie over de blush. En met basic bedoel ik dan ook echt basic zoals je ziet. En wat mij meteen opviel: hij is Cruelty Free. Er wordt dus NIET op dieren getest voor dit product 👏🏻 applaus.

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Het doosje is meerlaags zoals je kunt zien. Hij heeft een blush, een spiegeltje en een sponsje.

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Een sponsje ja. Deze ga ik überhaupt niet aanraken. Really? Een blush aanbrengen met een sponsje? NO! Just NO!

En zeker deze blush niet. Ik zal je zo laten zien waarom.

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Dit is dus de blush. Hij heeft het logo in zich. Overbodig, maar wel leuk. Hele dure, luxe merken doen het ook, dus waarom niet ook Max & More toch?!

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

Max & More (Action) blush ❤ Peach 031

En dan is dit de swatch van de blush.

Ik was serieus verrast toen ik deze swatch maakte. WAUW!
Wat een prachtige kleur, wat een perfecte sterke pigmentatie. En die  glans niet te vergeten. Een prachtige gouden glans op een hele mooie perzik/ oranje kleur blush. AMEN!

Ik draag hem serieus met heel veel liefde. En ik heb hem pas sinds 11 november (ja inderdaad – nog geen week). Ik ben dus echt verliefd op deze warme, prachtige kleur blush. Een toppertje.

Hier dan 2 selfies van Instagram wanneer ik hem draag:

https://www.instagram.com/p/BM1Dpy2gnd-/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BM3cluegSBs/?taken-by=bloggingmika

Love it!

Ik breng hem gewoon aan met een kwast, maar dan moet ik wel oppassen dat ik geen clown wordt. Hij is super gepigmenteerd. Breng hem daarom echt niet aan met een sponsje, want dat wordt een drama. Echt waar. Sowieso snap ik dit niet. Dat het bij een foundation zit, wat ik ook niks vind, snap ik dan ook nog eerder, maar niet voor een blush.

De prijs van de blush weet ik niet, maar voor wie de Action kent, inderdaad… duur is het helemaal niet.
Ze hebben diverse kleuren overigens, maar toen ik deze zag wist ik meteen dat ik hem moest testen voor jullie en daar ben ik dus heel erg blij mee. Dat was een hele goede deal.

Wat vind jij van de blushes van de max & more (Action)? ken je ze ook?
En anders: Zou je hem kopen na aanleiding van deze review of juist niet?

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief