Soms heb je van die producten die je koopt, je test hem 1x met 2 of 3 kleurtjes en dan verdwijnt het eigenlijk een beetje zo ergens achter in je make-uplade! Dat heb ik dus ook, met het MAX & More ❤ Shape & Blush palette. Dat kocht ik al best een hele tijd geleden, maar ben ik er nu zo blij mee?

Het MAX & More ❤ Shape & Blush palette is een redelijk groot palette met 4 kleuren blush en 2 highlightende kleuren (lichte kleuren dus) en 2 shape kleuren (matte bruine kleuren).

MAX & More ❤ Shape & Blush paletteMAX & More ❤ Shape & Blush palette

Hij komt in een basic zwart glanzende doos, dat zijn we gewend van MAX Make-up. En laten we eerlijk zijn, van de Action verwacht je helemaal niet veel en als het extra mooi eruit ziet ben je de wereld te blij voor de kleine prijs die je betaald.

Basis informatie, niets geen poespas.

MAX & More ❤ Shape & Blush palette

Op de achterkant van de verpakking staan de kleuren netjes aangegeven.

MAX & More ❤ Shape & Blush palette

Uit de verpakking gehaald zie je een basic zwart palette met een transparante deksel. Ik ken het niet beter en ik zeg eerlijk dat de verpakkingen echt heel erg stevig zijn en voor zover ik ervaar niet snel kapot. Dat vind ik echt top.

MAX & More ❤ Shape & Blush palette MAX & More ❤ Shape & Blush palette

En ook hier staat dezelfde informatie als op de doos waar je hem in koopt. Handig, want meestal mist er ergens informatie. En dan is de gemiste informatie toch een minpuntje.

MAX & More ❤ Shape & Blush palette

Bij het openen van het palette zie je 8 mooie kleuren, maar toch gebruik ik hem niet.
De blush kleuren vind ik toch een beetje tegenvallen. En ik vind de lichte kleuren een beetje “overbodig” gezien ze toch geen shimmer hebben. Ik had liever iets meer peach kleur blushes gehad en een grotere kleurkeuze in het palette voor shape/ bronzer. En ik denk dat dat vooral de tegenvaller is.

linkerkant van het palette
linkerkant van het palette
rechterkant van het palette
rechterkant van het palette

Wie mij kent weet dat ik niet meer zo ben van de felle roze kleuren of de opvallende blush kleuren. Ik breng mijn blush altijd over mijn bronzer heen aan en je krijgt een heel gek effect als je dan zo’n hele felle kleur gebruikt en dan ook nog een (waar ik zo onwijs van houd) highlighter.

Geen swatches? Full face?

Nee inderdaad, je zult ze missen, maar ik wil jullie toch het palette even laten zien. Want stel nu dat je hem wilt kopen, weet je toch welke kleuren erin zitten.

Wil je een full face?

Laat even een reactie achter met naar welke kleuren jij benieuwd bent, dan zal ik voor jullie swatches maken en een full face foto waarbij ik het draag. Want ik kan begrijpen dat jullie misschien heel nieuwsgierig zijn naar sommige kleuren, maar omdat ik het zelf moeilijk in te schatten vind ben ik benieuwd welke kleuren jullie het meest aanspreekt.

Heb je zelf ervaring met dit MAX & More ❤ Shape & Blush palette?

Laat even een reactie achter met jouw ervaring. Heb je hem niet, maar ga je hem toch kopen na de close-up foto’s te hebben gezien hier op mijn blog? Misschien wil je een gastblog erover schrijven? Jouw eigen review hier op Blogging MiKa? Het mag/ kan altijd.

Ik hoor/ lees graag van jullie.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief