We weten inmiddels allemaal wel de afdeling te vinden in de Action waar de make-up staat. Ja toch?! Stiekem zijn we allemaal erg nieuwsgierig. Persoonlijk wilde ik het zelf nooit kopen. Ik was bang voor de gevolgen op mijn huid denk ik, maar ik vertrouwde het gewoon niet. Tot ik de Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair – 02 Medium Fair) zag hangen in de Action. Ik nam ze gewoon mee, met nog een product en vandaag ga ik de review al geven! En ik zag “al” ja inderdaad, dus lees snel verder.

De Max & More ❤ Mineral powder foundation is dus een minerale, poeder foundation die je kunt gebruiken om je eigen foundation mee af te poederen, of om je huid mee te matteren en een heel klein beetje te egaliseren, door hem op je huid aan te brengen of over je (gekleurde) dagcreme. De keus is voor iedereen persoonlijk, maar ik koos voor het eerste.

Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair)

Deze poeder foundations komen in hele basic doosjes. En ik mag het misschien niet zeggen van de die hard fans die elk product ervan hebben of hebben gehad, maar ik vind het een beetje geïnspireerd op MAC Cosmetics’ doosjes – dat mat zwarte met basic witte letters enzo. Ja, denk daar maar eens over na. Ik vind het overigens helemaal prima, want zodra de foto was gemaakt en het doosje eraf ging, ging het doosje de prullenbak in. Waarom zou je je tijd verspillen aan doosjes openmaken?

Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair) Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair)

En dan komen er 2 kleine potjes uit. Ze lijken groot overigens, maar ze zijn heel erg klein. Mijn poederkwast past er niet eens in. Hij komt misschien voor de helft er helemaal in en de rest steekt dan buiten het potje. Om even het formaat aan te duiden van het potje tegenover mijn favoriete poederkwast.

Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair)

Over naar de inhoud zometeen. Want even props voor het goed verpakken! Na het opendraaien van de deksel is de poeder bij eerste gebruik erg goed afgedekt met een plastic. Net als bij veel poeders ook trouwens. Maar ook Max & More doet dit heel goed.

Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair)Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair)

En dan zijn dit de poeders van dichtbij.

De Max & More ❤ Mineral powder foundation 01 links en 02 rechts.
Een heel duidelijk verschil tussen de 2. Geel en roze ondertoon. De 01 is wel een stukje lichter dan 02, maar dit kan ook een beetje optisch bedrog zijn door de kleur die het heeft. De koelere roze tegenover het gele.

Even wat kleine details.

  • De poeders vliegen niet heel erg weg, ze dampen niet heel erg om je hoofd. Ik heb een (nieuwe) poeder die dit wel heel erg doet.
  • De poeders zijn erg fijngemalen. Niet perse goed te zien op de foto, maar ik vind zeker voor zo’n goedkoop merk dat ze erg goed eruit zien.
  • Mooi assortiment aan kleuren verkrijgbaar (sowieso heel veel licht, dus niet geschikt voor de donkere huid).
  • Prima prijs
  • 7 gram inhoud

Tijd voor wat swatches en dan mijn eindoordeel;

Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair) Max & More ❤ Mineral powder foundation (01 Fair - 02 Medium Fair)

Verder lijkt dit allemaal heel positief en zo komt het ook over, maar het tegendeel is waar in mijn geval. Ik heb het over mijn foundation gebruikt en ik vind het echt geen fijn product. Hij brengt niet fijn aan, wat ik juist had verwacht, maar mede door het te kleine potje kan ik niet goed de poeder opnemen. En het ergste vind ik dat mijn foundation heel erg plakkerig blijft aanvoelen en ik er gelijk met een andere (eventueel compacte) poeder overheen ga op mijn t-zone en dat lijkt mij alles behalve de bedoeling toch?!

Al met al, is daar waar het om gaat: de poeder mijn huid matteren en beter laten zitten? Dat gaat deze zeker niet doen. En ik twijfel of ik ze ga houden of op een andere manier iemand er blij mee maken.

Wat is jullie mening over de Max & More ❤ Mineral powder foundation?
Deel je ervaringen in de reacties, ik ben namelijk erg benieuwd of er ook positieve ervaringen zijn.

Hopelijk vind je het toch een fijne review over deze Max & More ❤ Mineral powder foundation. Ondanks dat hij niet heel positief eindigt. Ik ben namelijk liever eerlijk! En ik ga hem dan ook zeker niet meer kopen. En ik heb hem pas 2x gebruikt.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief