We kennen het wel, dat merk van de Action: MAX Make-up. Geloof het of niet, maar ik heb nu al 4 producten van MAX make-up getest en ik heb nu iets… WAUW deze moet je hebben of je nu wilt of niet, want voor de prijzen bij de Action kun je het echt niet laten liggen. En een beetje glans kan niemand misstaan. Ja, Action doet het goed met dit MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette! En daarom word het maar eens tijd om hem te laten zien.

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

Dit is hem! Je nieuwe vriendin;

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

Als je hem koopt, dan koop je hem in deze schattige roze verpakking die super basic is en niet heel mooi, maar ik verwacht ook geen Urban Decay, Too Faced of Dior of Chanel verpakking. Goedkoop is super goedkoop bij de Action, dus het uiterlijk van de make-up ook. Maar het gaat om het product zelf nietwaar?

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

De achterkant van het doosje heeft een groot voordeel: Je ziet gelijk hoe de kleuren heten.

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

Ik heb gehoord dat Summer Sigh een dupe is de het wereldberoemde Nars highlighter die iedereen kent, behalve ik! Dus ik heb nu de dupe hahaha.

MAX make-up ❤ Glow & Highlights paletteUit het doosje zie je dit! Een heel basic zwart doosje met een transparante deksel. Goedkoop uitziend, maar dat boeit mij echt helemaal niks.

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

En dit is de achterkant van het doosje. Hetzelfde als het kartonnen doosje wat er omheen zat. En wederom met de namen duidelijk aangegeven aan de rechter kant.

Laten we de kleuren eens goed gaan bekijken.

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

Dit is zonder flits! Mooi he?

MAX make-up ❤ Glow & Highlights palette

En dit is dan met flits en iets dichterbij.

WAUW! Ze zijn echt prachtig hoor. De pigmentatie is trouwens echt perfect en daarvoor hoef je hem zeker niet te laten liggen.

Make-up looks met deze;

https://www.instagram.com/p/BfQFJqjHVFu/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BfIfuoaHJVb/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BfF87A3HNJB/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BeazUuJHDgc/?taken-by=bloggingmika

En ja ik heb meestal die Nars dupe op zoals je ziet, maar de andere kleuren zijn net zo mooi gepigmenteerd. Echt waar, ze doen het allemaal even goed.

De gouden eronder draag ik hier ook ergens op de foto, maar dat weet ik even niet precies. Maar die is ook echt prachtig.

De 2 linker kleuren heb ik ook veel gedragen, maar die lijken net even iets stroever, die krijg je net even wat moeilijk op je kwast en dus ook op je gezicht. Maar ze zijn wel heel bijzonder qua kleuren. 1 met een blauwe kleur en de ander met een soort holo/ roze kleur.

De roze en paarse kleur pak ik het minst snel, want die moet je echt wel goed blenden voor een subtiel effect, anders heb je echt een roze of paarse streep op je jukbeenderen en dat ziet er gek uit.

Wil je ook nog aparte swatches zien? Laat dat dan even weten, dan post ik die even op Instagram. 

Heb jij dit palette ook? Wat vind je ervan en welke kleuren gebruik jij het meest?

Laat je reactie achter, ik ben heel benieuwd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief