Als we het als vrouw hebben over mascara, hebben we allemaal een eigen voorkeur. De een vind het prima als de wimpers mooi zwart zijn, de ander wil heel veel lengte en de ander volume. Sommige willen alles tegelijk (hi!) en daarom is het leuk om te zien hoe elke mascara weer anders uitpakt op verschillende wimpers. Bij mij valt een mascara misschien tegen, maar bij jou kan hij heel mooi zijn. Houd dat in je achterhoofd. Ik heb hele dunne, lichte wimpers. Daarom wil ik je vandaag mijn ervaring geven over de Max Factor Voluptuous False lashes waterproof mascara. Deze heb ik een tijdje in huis en ik gebruik hem zo nu en dan, maar er is een reden dat ik hem zo weinig gebruik; ik ben er niet heel erg fan van.

Kijk je mee?

Max Factor Voluptuous False lashes waterproof mascara

De Max Factor Voluptuous False lashes waterproof mascara komt in een blauw met gouden verpakking. Best een basic verpakking als je het mij vraagt en niet heel bijzonder. Het goud maakt hem wel enigszins chique.

Max Factor Voluptuous False lashes waterproof mascara

De beloftes:

De Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara Black Waterproof zorgt met de nieuwe Lash Uplift Brush dat iedere wimper gelift wordt en de schroefvormige vorm maakt een 360° applicatie mogelijk. De lange kammetjes draaien als het ware om het borsteltje heen en zorgen dat de wimpers mooi gesepareerd worden.

Mijn ervaring met die beloftes:

Die zijn niet zo heel erg top. En zeker niet wat hier beschreven wordt; De tekst komt overigens via deze bron!.

Er wordt beloofd dat hij “uplifting” is en elk haartje als ware omhoog duwt en een mooie krul geeft. Bij mij doet hij het tegenover gestelde; hij lijkt mijn wimperhaartjes juist zwaar te maken en naar beneden te trekken. Dat noem ik nog eens gek. Ik heb dit ook nooit eerder zo erg meegemaakt als bij deze mascara. Terwijl ik wel mijn wimpers goed krul van te voren… niet dat het verschil maakt bij deze mascara zoals je je kan voorstellen, maar toch.

Qua verdere dingen die hij niet doet, wat ik wel had verwacht:

❤ Hij geeft geen volume
❤ Maakt mijn wimpers niet heel mooi diepzwart
❤ Laat mijn wimpers niet krullen zoals beloofd
❤ Zeker geen false lashes effect

Voor wat ik heb kunnen merken is hij denk ik wel gewoon waterproof en ligt daar geen probleem. Hij blijft wel zitten zoals je hem op hebt gedaan. Dat is dan een klein pluspuntje, maar dat vind ik niet opwegen tegen de dingen die hij vooral niet doet en wel beloofd.

Nee, deze Max Factor Voluptuous False lashes waterproof mascara ga ik niet meer kopen!

Sorry voor het ontbreken van foto’s van de mascara op mijn wimpers; ik vond hem niet de moeite waard, maar wilde er toch even over schrijven, zodat jullie in elk geval mijn argumenten over deze mascara weten. Hopelijk vinden jullie dat niet erg.

Ken jij deze mascara wel? Is het misschien wel jouw lievelingsmascara? Laat dat dan ook weten, dan krijgt dit artikel een positieve wending. Ook leuk. Ik zie je reactie graag tegemoet (ook onder andere artikeltjes op Blogging MiKa).

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief